facebook sporingskode

Dating for homofile

dating gay

Dating er komplisert – uansett hvilken rase, alder, eller kjønn. Det finnes mange regler for hva man kan og ikke kan gjøre, og det kan være vanskelig å holde følge med dem til tider. Uansett hvor enkelt du kan få et fysisk forhold for natten , kan det være dobbelt så vanskelig for Lesbiske, homofile, biseksuelle og trans-personer. Men bekymre deg ikke! Dating for homofile er ikke bare mulig, men kan være like vellykket for enhver person som ser etter en partner i livet, eller rett og slett bare er ute etter litt moro!

Dating for homofile har gjort et mer provoserende standpunkt i dagens samfunn. Ved å gå forbi det som er gammelt og tradisjonelt og hopper ut i mer ukonvensjonelle men moderne forhold. Det homofile samfunnet er godt kjent for å være fryktløse og modige individer, og verden har kommet langt siden den gang da homoseksualitet ble sett på som en mental sykdom, men det finnes fortsatt fordommer rundt om i verden.

dating gaySelv om en del har adoptert en mer aksepterende og åpensindig holdning, finnes det noen som fortsatt er veldig ukomfortabel bare å være i nærheten av noen som har en ukonvensjonell seksuell legning. Denne holdningen kan nå nivåer hvor det ender både i vold og mobbing mot homofile personer. Dette kan gjøre livet, og spesielt dating til en kamp.

Det er truende og kan være veldig vanskelig. Heldigvis lever vi i en alder der dating apper og sosiale medier for homofile florerer. Dette har gjort livet en del enklere for homofile som er ute og dater, og enda viktigere for mange, det har blitt tryggere. I tillegg så har mennesker i det homofile samfunnet blitt mer og mer vokale mot rettigheter og diskriminering blant annet, dette gjør dem mer og mer synlige i samfunnet.

Datingsider for homofile mennesker

Vi kjenner alle til enkelte mennesker som sier «Å, er du homofil? Det må være vanskelig for deg å finne en date» eller «Hvordan finner du noen å gå på date med?» og det kan være frustrerende å høre. Men, de ordene er ikke sanne i det hele tatt. Det kan kanskje være litt vanskeligere for de homofile, men de er like kreative og ressursrike som heterofile mennesker når det kommer til å finne dater på nett.

Videre i denne artikkelen finner du noen datingsider og apper for homofile du kan registrere deg på.

Hvor kan man finne dater

Dating når du nylig har kommet ut av skapet kan være vanskelig, for det første så vet du ikke hvor du skal starte. Du ønsker kanskje ikke å la alle vite at du ønsker å prøve dating for homofile. Fordi da vil du mest sannsynlig få en bøtte råtne tomater slengt i ansiktet.

Å være en del av det homofile samfunnet betyr å være ekstra spesiell, men det betyr også at det er ekstra vanskelig å finne deg.. men kun fordi du kanskje ikke er sikker på hvor du kan finne lesbiske, homofile, trans eller bi- personer som deler samme interesse som deg. Heldigvis så kan dating for homofile bli gjort på forskjellige steder du ikke trodde var mulig.

dating gay1.   Datingsider for homofile

Datingsider for homofile kommer i forskjellig former som fokuserer på forskjellige typer smaker og agendaer for forskjellige homofile mennesker. Det finnes dating apper for homofile som er laget spesielt for mørkhudede, eldre homofile, lokale møter, og til og med kristne homofile. Hver app har en detaljert registreringsprosess og filtreringsmuligheter som lar datere av forskjellige bakgrunner finne deres mest foretrukne match på kortest mulig tid.

For kristne homofile, Match.com virker å være den beste plassen å registrere seg på. Match.com har over 13.5 millioner besøkende i måneden og det øker – Dette gjør den til den mest populære datingsiden totalt, og er også den mest populære datingsiden for homofile kristne. Dating handler om nummer, og med over 1.5 millioner homofile medlemmer så har Match dem.

For mørkhudede homofile mennesker, BlackPeopleMeet.com er ekstremt godt likt av mørkhudede og blandingsraser – i tillegg til homofile single – med over 1.4 millioner månedlige brukere.

For eldre homofile mennesker,  OurTime.com fokuserer på single over 50, og har et bredt utvalg av medlemmer. Med sitt intuitive utseende, og personlighets matching system gjør OurTime alt grovarbeidet for deg.

Og til sist, for homofile som kun er ute etter et lokalt møte og «one night stands», BeNaughty.com er hvor du kan hoppe over alle formalitetene og gå rett på sak – uten å bekymre deg for at noen skal scamme deg. Over 13.3 millioner mennesker kommer til denne homofile sex-siden hver måned for å se etter litt skitten moro, og over 60% av brukerne er mannlige.

Surf trygt!

dating gay2.   Dating apper for homofile

Å få venner er enkelt med sosiale nettverksprogrammer for det homofile fellesskapet. Søkefunksjonen i hver app lar deg søke etter andre homofile, lesbiske eller biseksuelle personer etter avstand fra hvor du er, de som sist ble logget inn, eller noen som er nye i ditt område. Du kan også filtrere søket ditt ved hjelp av funksjoner som interesserer deg som høyde, alder og andre fysiske egenskaper. Og du kan til og med skjule posisjonen din hvis du ønsker det.

Homofile dating apper som er på toppen av listen er OkCupid, Grindr, Her, Hornet, Jack’d, og Scruff. Disse appene for homofile tilbyr også av forskjellige agendaer, fordi noen bare henvender seg til gutter som møter gutter, for jenter som møter jente, for gutter og jenter møter begge, eller for sistnevnte å møte heterofile gutter, eller mest sannsynlige biseksuelle mennesker. Det finnes en for alle.

De fleste dating appene for homofile er kompatible med iPhone, iPad og Android-enheter. Uansett om du ønsker å møtes fysisk, få venner, eller finne seriøs romantikk, gjør disse dating appene for homofile det enkelt å bla gjennom profiler til andre homofile, lesbiske og heterofile medlemmer i nærheten. Du kan sende og motta meldinger uten å måtte betale en krone. Ved å laste ned disse appene nå, kan du møte folk så tidlig som i helgen.

3.   Facebook

Folk møtes på Facebook, og hvis du er nær nok, kan du ta den forbindelsen off-line og møtes ansikt til ansikt. Halvdelen av det kjente universet er på Facebook, noe som betyr at mange homofile folk også sliter bort dagen på Facebook. Den gjennomsnittlige personen tilbringer et par timer om dagen der, og antall homofile samfunnsgrupper og sider vokser hver dag.

dating gay4.   Videregående/Høyskole reunion

Dette er en veldig interessant måte å gjøre forbindelser med alle som har kommet ut siden du tok eksamen. Mellom videregående skole og høyskolegjenforening gjør folk mange endringer i livets retninger, og det inkluderer ofte seksuell orientering. Bare tenk på det.

Alderen da individer kommer ut av skapet faller, delvis fordi unge mennesker i dag har tilgang til så mye mer informasjon via Internett. Dermed kommer flere og flere mennesker ut i 40 og 50 årene og utover ut. De skal til disse gjenforeningene, og det bør du også.

5.   Frivillig

Dyrebutikker, politiske og aktivistiske organisasjoner og hendelser, og hva som helst annet du ønsker å stille opp på; Den lokale teatergruppen, homofile eller lesbiske kor i ditt område, LGBT Community Center, Anti-Hat programmer, anti-mobbing prosjekter og så mange andre variasjoner rundt dette temaet. Og ikke glem at en av de enkleste måtene å møte din LGBT-familie er å delta frivillig for dine lokale PRIDE-hendelser. Det finnes mange forskjellige organisasjoner som vil ha deg involvert , så gå ut av sofaen og kom deg dit!

Fortsatt ikke overbevist om at disse er levedyktige steder å finne andre LGBT-personer i samfunnet ditt?

dating gay

Dating råd for homofile

1.   Ha et åpent sinn

Uansett om du ser etter homofile menn, lesbiske, biseksuelle eller trans-personer, så følger det alltid med en regelbok for dating. For det første, ikke se forbi andres grenser, ikke vær for kresen! Hvis du har blitt servert noe som er litt mer enn det du vanligvis får, prøv det og det kan hende du liker det! Ta en sjanse på det du finner interessant, du vet ikke hva du går glipp av.

2.   Ikke forhast deg selv!

Nummer to på listen er å aldri ha sex med han/henne før andre daten. Når det kommer til dating for homofile så er sex det første som kommer i tankene. Uansett hvor stigmatisk dette er så ikke gi etter, det ligger mer bak en person enn bare litt sengekos! Han har kanskje noen saftige magemuskler, og muskler, eller hun har noen skikkelig sexy hofter man kan dø av. Men hva med øyene hans? Og tankene hennes? Det finnes ren vakkerhet i en person sine øyne, og kunnskap teller også! Spesielt hvis du er ute etter et romantisk forhold, da er det ikke noe vits i å haste rett opp i sengen for litt action. Ha det gøy og lær og kjenne hverandre også!

Selvsagt, hvis du kun er ute etter noe uformelt så er det ikke noe galt i dette. For hvis det er det du er ute etter, så for all del, utforsk markedet og ha det gøy!

dating gay3.   Ikke gå  for raskt frem

Det tredje handler om å ikke introdusere daten din til dine venner for fort. Ting kan bli skikkelig ukomfortabelt når ting ikke går som det skal mellom dere, da kan det gå i en av to resultater:

  • De ender opp med å like hverandre så mye at du ender opp med å møte han/henne oftere etter å ha gjort det slutt (det kan bli awkward)
  • Våre venner har litt for mye informasjon om oss, så når du introduserer daten din til din venn så kan flaue historier komme til lyset etter litt for mange øl.

Så, hvis du planlegger å bli bedre kjent med en person, kan det være en god ide å ta det på et litt roligere tempo og holde det mer personlig en liten stund fremover.

4.   Ikke se ned på deg selv

Til sist, ikke still spørsmål om hvor mye du er verdt. Selvtillit er det mest sexy en person kan ha på seg, og hvis du tror at du er verdig kjærlighet, burde det ikke ha noe å si om personen på andre siden av bordet ikke liker deg så godt.

Med listen av tips om hvor du kan finne, og hvordan du skal behandle din potensielle date, er du nå klar for å bevege deg ut i dating-verden for homofile? Vær modig og husk å ha det gøy! Hvis du har noen hemmelige tips, del de med oss og kanskje vi også kan følge det videre!

scroll up