facebook sporingskode

Er du en som elsker å møte nye mennesker, og hvor det kan føre deg? Da er kanskje casual dating noe for deg. Hvis du legger til intimitet på toppen av det, så er du en ideell casual dating partner. Denne guiden vil gi deg tips om denne typen dating, siden det kan være vanskelig å begynne uten litt hjelp.

Homofile startet casual dating før heteroseksuelle gjorde det, men nå har fenomenet krypet inn i alle seksuelle orientasjoner. Hvis du er ute etter litt gøy uten reservasjoner eller komplikasjonen med et forhold, så kan casual dating være svaret, og i det moderne samfunnet er du ikke alene om dette.

Casual dating ble et verdenomspennende fenomen da nett-dating sider begynte å florere på nettet. Nett-dating handler om mennesker som møter hverandre på nettet og enten flørter eller havner opp i lange forhold sammen, men helt siden da nettsidene begynte å vise seg har det vært enkelte mennesker som har vært ute etter noe mellom flørt og forhold. Ønsket deres om å finne et såkalt «no strings attached» forhold – det å ha sex og aldri se hverandre igjen, dette ble en gang kalt for voksen dating

Uheldigvis for voksen dating, kom porno industrien og misbrukte det uttrykket for kommersielle grunner. Av den grunn så fikk konseptet et nytt navn – casual dating. Målet var at to personer avtalte å møtes et sted, og hva som skulle skje under møtet. Derfor var det kun det som var avtalt på forhånd som skulle skje, ikke noe mer, ikke noe mindre.

Hvis du ser etter partnere for casual dating , så kan det være en ide å sjekke noen av dating sidene tilgjengelig. Det er viktig å finne en side du føler deg komfortabel med, og det vil bare skje gjennom testing og feiling. Det finnes flere varierende faktorer, som alder, preferanser, og dit ønske om anonymitet, alt dette må du ta hensyn til når du skal finne en side som passer for deg. En god dating side for å finne casual dates er C-Date.com

Casual dating tipsNår du har funnet noen du ønsker å gå på date med, er det på tide å forberede seg. Det er viktig å være oppmerksom på alle mulighetene en casual date tilbyr, mens du fortsatt har en trygg oppførsel – ideen er at det ikke skal komme noen obligasjoner ut av daten.

Følgende er en liste med viktige tips for en trygg casual dating opplevelse:

  1. Vær forberedt på å gjøre noe nytt. På en uformell casual date lar du en fremmed komme veldig tett innpå deg, da er det en dårlig ide å møte opp med begrensinger som kan ødelegge datens utvikling. Hvis du på en annen hånd er åpen og har en positiv holdning er det større sjanse for at daten blir en suksess.
  2. Møt hverandre på en offentlig plass første gang, hvis det er mulig, for å være sikker på at daten ikke har planer om å skade deg, eller prøver å lure deg på noen måter. Det er ikke trygt å treffe noen du har møtt på nettet på en privat plass første gangen, siden du aldri kan være sikker på hva den andre personen er ute etter. Senere kan der møtes privat på et hotell eller lignende.
  3. Kle deg passendefor møtet. Å være smart og forførende er alltid en god ide, noe som for kvinner kan bli utført på mange forskjellige måter, fra stilige bluser til sexy undertøy. Menn burde kle seg enten formelt eller smart, og generelt unngå T-skjorte og jeans stilen. Truser er spesielt ikke passende. Les mer om dette her.
  4. Ta med deg minimalt med bagasje til dagen derpå, i tilfelle daten ender med seksuelle opplevelser, siden å se ut som et togvrak når partneren våkner om morgen er en dårlig ide. En tannbørste og litt rent undertøy er alltid smart, og kvinner burde vurdere litt sminke.
  5. For å være på den sikre og diskret siden, hvis du kun er ute etter en one night stand,så er sosial beskyttelse veldig viktig. Uansett hva som skjer, så unngå å bli med på film eller bilder, spesielt naken og under akten. Hvis du ikke er forsiktig med dette kan du havne opp i noen stygge situasjoner. Les mer om din dating profil.
  6. Sist men ikke minst, bruk beskyttelse. Er du kvinne bør du bruke p-piller, og er du mann så bruk kondom, kombinasjonen av disse to gir best mulig beskyttelse mot uønsket graviditet og sykdommer. Ta med to kondomer for å være på den sikre siden Du bør kanskje også vurdere å ta med en hemmelig telefon i tilfelle det skulle oppstå problemer.

Når du har tatt hensyn til disse rådene er det ingenting igjen å gjøre, annet en å nyte daten til det fulleste.

scroll up