facebook sporingskode

Anmeldelse Match.com

match.com

Troverdighet:

Brukbarhet:

Kundeservice:

Funksjoner:

Pris:

Generell informasjon Match.com

Match.com er en av de mest erfarne nettdatingsidene. Datingsiden ble grunnlagt i USA i 1995 og har over 60 millioner medlemmer over hele verden. I Norge alene har datingsiden over 300 000 medlemmer. På grunn av sin mangeårige erfaring kan Match.com møte behovene til sitt internasjonale klientell med stor suksess. Match.com blir en stadig mer populær datingside i Norge og har i tillegg klart å tiltrekke seg kunder fra hele verden. Datingsiden har også noen underholdende funksjoner i tillegg til de vanlige funksjonene vi finner på andre datingsider som gjør at dating siden skiller seg ut.

Skape Konto

bestedatingsider

Fordeler

En av de eldste datingsidene i verden

Kan kontakte andre personer i andre land

Tilbyr ulike arrangementer der folk kan bli kjent

Kan kjøpe booster for å bli sett av flere potensielle partnere

En av de største brukerbasene i verden

Ulemper

Godkjennelse på nettstedet er ikke øyeblikkelig

Måned-til-måned-kostnadene er høyere enn gjennomsnittet

Online tilkoblet prosess kan være lang

match.com

match.com

Kjønnsfordeling

%

Prosentandel av menn

%

Prosentandel av kvinder

match.com

Detaljer om medlemskap

Preços

6 måneder
189kr /mnd
3 måneder
249kr /mnd
1 måned 379kr

 Skape Konto 

Match.com er en av de mest populære datingsidene på markedet. Siden Match er en internasjonal datingside har brukerne både mulighet til å finne partnere i hjemlandet og internasjonalt. I tillegg til vanlige søk- og finn-en-match-funksjonen har Match.com et par morsomme funksjoner som gjør datene litt mer variert. Det er også mulig å booste profilen slik at flere brukere får øye på den. Match.com tilbyr også flere arrangementer utenom Internett. Dermed er det mulig å delta på sosiale aktiviteter eller organisere fester med andre single. Den eneste ulempen er at man må betale for å kommunisere, men det er vanlig praksis på gode datingsider.

 Brukeranmeldelser

Jeg har vært på et par dater, men for å være ærlig så følte jeg at jeg ikke kom noen vei videre, og helt tu av intet traff jeg den perfekte damen. Det er fortsatt for tidlig til å si noe helt sikkert, men hun har virkelig snudd på livet mitt, og jeg kan ikke fatte at det har hendt meg. Så beklager Match, men jeg trenger nok ikke deres tjeneste lenger

Julius

match.com

scroll up