facebook sporingskode

Datingsider for gifte mennesker

Dating for gifte mennesker

TOPP 6 BESTE DATINGSIDER FOR GIFTE MENNESKER

victoria milan

Victoria Milan

Besøk side
sweet and casual

Sweet and Casual

Besøk side
dating buddies

Dating Buddies

Besøk side
ashleymadison

Ashley Madison

Besøk side
cdate

C-date

Besøk side
the casual lounge

The Casual Lounge

Besøk side

Hvorfor gå til skilsmisse når du fortsatt kan være glad bak din ektefelle? Hvis du føler at intimiteten i forholdet er utilfreds kan du finne det i noen andres armer! Dating for gifte mennesker er faktisk en ting, og du trenger ikke føle skam hvis dette er noe du vurderer.

Antall ekteskapsbrudd og sviktende relasjoner øker hvert sekund og det er ingen som forventer at dette skal endre seg de kommende årene. Skilsmisser ser ut til å være på listen over normale hendelser i dagens samfunn, og det er ikke nødvendig å skamme seg over dilemmaer i ekteskapet ditt heller.

Det skal ikke mer til enn et par krangler før par begynner å vurdere skilsmisser. Men i motsetning til hva de tror løsningen er, så kan de faktisk fortsatt være lykkelige og gift, og heller finne trøst, intimitet og følelsesmessig tilfredshet i andres selskap.

Datingsider for gifte mennesker

Under kan du se en liste over datingsider for gifte mennesker. Disse sidene er anonyme og fokusert mot gifte mennesker som er interessert i nettdating.

Hvorfor date i skjul?

Å date andre mennesker mens man er gift har sine positive sider også! Først på listen er følelsen av uberørt daglig dose av oppmerksomhet og intimitet. Mange gifte mennesker deler det samme dilemmaet. For gifte menn kan det å komme hjem fra jobb til en kone som bare klager være starten på følelsesmessig forakt. Mens for gifte kvinner kan det handle om alle de daglige oppgavene med barna, og hjemmet og møblene som skal rengjøres, og å bli oversett av en ektemann som kanskje drikker mye og ikke tilfredsstiller henne i sengen.

hemmelig datingGifte mennesker hopper inn i nye uekte forhold med tanker om at det handler om et dårlig sexliv med sine ektefeller. Men det handler ikke bare om det. Mange misfornøyde gifte personer kan enkelt finne et uformelt forhold eller finne seg en sexpartner både på gaten eller på nettet. Men halvparten av befolkningen ønsker noe mer, som for eksempel følelser blant annet.

Sidesprang er i 80% av tilfellene et rop etter følelsesmessig oppfyllelse. Begge parter har en tendens til å finne selskap i andre mennesker, bare fordi de føler at de ikke har noen å snakke med om deres dypeste bekymringer. Det er alle disse tingene som fører gift mennesker til å engasjere seg i sidesprang utenom ekteskapet.

Dating for gifte mennesker er en forfriskning fra det daglige stresset. Det er en måte å oppfylle dine forventninger på, og behovene du ikke får fra din ektefelle.

Å finne ny lidenskap med hemmelige forhold redder også mange ekteskap, uansett hvor usannsynlig det høres ut. Hvis du begynner med dette, kan du bli følelsesmessig og seksuelt tilfredstilt av andre mennesker uten at din kone eller ektemann noen gang får vite det. Du kan fortsatt spille den glade ektefellen hjemme og ikke ødelegge ekteskapet ditt eller gi traumer til barna dine. Hvem ville ikke ønsket det?

Topp 4 tips om hvordan man dater når man er gift

Hvis du er gift men dater andre mennesker, er det noen tips og triks du bør vite for å holde deg på banen og i det hemmelige!

hemmelig dating

Vær diskret

Hvis du fortsatt er på jakt etter et potensielt forhold, prøve å begynne å søke på datingsider for gifte. En stor del av «gift, men dater andre mennesker» befolkningen kan finnes på nettet. Internasjonale studier har til og med rapportert at 30% av alle medlemmer som er registrert på tradisjonelle datingsider enten er gift eller er i et forhold.

Datingsider for gifte gjør at du kan møte andre mennesker som også på jakt etter litt spenning i ekteskapet. Registrer deg på plattformene deres, og du trenger ikke å bekymre deg for at identiteten din blir funnet ut. De holder dine personlige opplysninger som for eksempel navn og bilde, skjult fra offentligheten. Alt du vil trenger å skrive om deg selv er alderen, dine preferanser, og en liten spennende og interessant introduksjon om deg selv. Det er det eneste  du bør fokusere på med slike nettsider.

En liten advarsel, se alltid etter ekte og troverdige datingsider! Bare noen få slike nettsider er legitime siden mange andre er fylt med spam og falske annonser for å grave etter pengene dine. Alle disse nettsidene trenger ikke et betalt abonnement for å være troverdige. Datingsider for gifte uten betalinger finnes også hvis du vet hvordan du surfer på nettet på riktig måte.

Sweet and casual er et datingside av høy kvalitet som du kan bruke til å finne den perfekte matchen du trenger. Dating Buddies er også et populært nettsted du kan bruke.

Andre populære datingsider for gifte er  AshleyMadison og VictoriaMilan er gratis og prøve også, men for å bli fullt medlem må du betale en månedlig avdrag.

hemmelig datingDet er best å se på datingsider for gifte når du søker etter morsom flørting, romantiske forhold, lidenskapelige møter eller bare litt følelsesmessig selskap.

På grunn av den sårbare naturen til å date når man er gift, er anonymitet og diskresjon veldig viktig når man blir medlem av en datingside for gifte. Hold alt diskret med spesielle e-post kontoen du bør bruke til å abonnere på slike nettsteder.

Det finnes mange diskrete e-posttjenester og er nødvendige når du prøver å fiske etter en affære på nettdating sider. Bruker du samme e-postkonto for nettdating og personlig arbeid kan det føre til katastrofer. Av de mest åpenbare grunnene tar du en sjanse på at din affære blir funnet ut. Hva om din ektefelle plutselig leser den e-posten han / hun ikke bør se på? Eller hva hvis du ved et uhell sender den meldingen du skal sende din andre partner til feil person? Dette vil mest sannsynlig være veldig uheldig for forholdet!

For det andre er det viktig for deg å holde en diskret e-postkonto for å abonnere på datingsider for gifte på nettet, fordi som nevnt ovenfor, er noen av disse nettstedene falske og svindel, og kan føre til at de kan få tak i viktige papirer eller kredittkort. Å gi bort din ekte e-postkonto er bare et steg nærmere for dem å kunne hacke din bankkonto. Pass på!

Diskrete e-posttjenester finnes det rikelig av på nettet og tilbys til deg for nettopp denne grunnen, slik at du kan holde dine personlige saker og identitet skjult. HushMail, Guerilla Mail, Mailinator og Hide-your-email er diskrete e-posttjenester bare for å nevne noen. Disse nettstedene tilbyr tjenester slik at du kan holde deg anonym og sende post fra en diskret e-postkonto uten kjennskap fra både svindlere og ektefelle.

Kjør det trygt

hemmelig dating betyr å bevege seg i skyggen. Først når du møter noen i person, må du aldri møte dem på steder der du kan møte kjentfolk. Diskuter det med personen du møter og finn et sted hvor dere begge kan nyte dere uten andre nysgjerrige øynene. Husk at dere begge er skygger som ikke ønsker å bli sett av andre som potensielt kunne rote deg ut til dine ektefeller.

For det andre, ring aldri eller skriv til personen du dater når som helst for å chatte. Husk at telefonsamtaler og tekstmeldinger kun er et alternativ når dere på forhånd har blitt enige om tid og dato for å møtes.

Til slutt, aldri bli venn med deres mann eller kone! Å bli venn med dem ville være en oppskrift på katastrofe. Før eller senere vil de begynne å mistenke at det er noe på gang mellom deg og deres kone/ektemann, og det kommer til å skje raskere enn du tror, og de vil til slutt finne ut. Tro meg når jeg sier at du aldri vil ønske å havne i midten av en krangel mellom ektefeller som har vært utro. Vi vet alle hvordan dette går fra filmer!

Ikke sett deg selv opp til å bli fanget i en trekant-drama, ellers vil du være som bensin på bålet. Spill alltid trygt! Tillat deg selv å sette grenser slik at du kun opplever det beste med å date andre mennesker som fortsatt er gift.

Vær ærlig og ikke gjerrig

Uansett om dere chatter på nett eller møtes personlig, må du alltid sette din beste fot fremover. Gjøre et godt inntrykk. Vær en god lytter og prøv å snakke mindre om deg selv. Hold kritikk, argumenter og fordommer for deg selv. Aldri være for godtroende om deg selv eller for stolt, og heller ikke for nervøs. Åpne deg selv opp og snakk om dine behov og ønsker.

Ting handler ikke alltid bare om sex. Det handler også om å roe ned personlig stress. Det er å slippe løs personlige bekymringer og å åpne opp seg selv. Men et lite tips, aldri begynn å snakke om ektemenn, koner, barn eller om ekteskap. (Med mindre daten din ønsker å snakke om det. Men det burde ikke være nødvendig.)

Du er på en date, noe som betyr at du prøver å ha en god tid utenom det daglige stresset. Så legg til litt spontanitet på møtet og hold det på den positive siden. Vær flørtende nok til å vekke interesse slik at de vil fortsetter å be etter mer. Ingenting er som samtaler om hvordan livet var før ekteskapet!

hemmelig datingHa det gøy

Grunnen til at du er gift, men dater andre mennesker er fordi du bare vil ha det gøy! («Mer moro», for å si det mildt.) Øyeblikket da du bestemmer deg for å begynne med dette, dedikerer du deg til det du begir deg inn på. Få alltid med deg den positive siden av avtalen uten å gå på kompromiss med ekteskapet eller å skille deg.

Vær eventyrlystne nok til å utforske de ubegrensede reglene med å date andre mennesker mens du fortsatt er gift. Ja sidesprang kan ha sine ulemper, men oppturene kan gi deg mer enn ensomheten bak et mislykket ekteskap. Det er ingen skam å være på den andre siden av ekteskapet. Mange gifte mennesker velger sidesprang i forholdet nå. Tillat deg selv å være lykkelig selv om det betyr at du spiller i mørket.

Stol på oss når vi sier at hvem som helst kan begynne å date uavhengig av alder, kjønn, nasjonalitet eller hva som helst! Alt du trenger å gjøre er å ta steget, gjør litt undersøking og få dating tips for gifte mennesker. Ta steget og fortell oss o m hvordan du opplevde det!

scroll up