facebook sporingskode

Hvordan nyte speed dating

speed dating

Amor gir deg ikke alltid en guide til hvor du finner din perfekte match, du må gjøre alt arbeidet selv. Men det kan være frustrerende når du tror du har det hele funnet ut med en plan, men på en eller annen måte bommer du alltid på målet. Du kan ha prøvd online dating, gå ut på klubber, fester og barer, men likevel ende opp alene. Å finne den rette er tøft, men du kan i det minste øke sjansene dine for å finne «Den rette» ved å gå litt lenger ut av dine komfortsoner!

Speed dating, for eksempel, kan være en av mange måter å øke sannsynligheten for å finne «Den rette». Gjør et ekstra forsøk ved å være mer eventyrlystne når du dater og vurdere å registrere deg på speed dating tjenester.

Du vet kanskje ikke om det, men det er faktisk mange klassifiseringer om hvordan speed dating fungerer. Finn ut mer om disse bestemte typer klassifiseringer, hvordan du gjør et bra førsteinntrykk, og hvordan du kan gjøre vellykkede møter!

Hvorfor prøve speed dating?

I bunn og grunn er speed dating en måte å møte mennesker uten å ha hatt kontakt med dem før. Du vet ikke hvem personen er, og mest sannsynlig vil du møte folk du ikke hadde hatt mulighet til å treffe på andre måter.

Hvordan fungerer speed dating

Med speed dating, kommer du til å være i et rom fullt av mennesker med like mange menn og kvinner. Kvinner er oftest de som sitter ved et bord hele tiden mens mennene kontinuerlig hopper på fra ett bord til et annet. Hvert møte er tidsbestemt i rundt 4 til 10 minutter, alt avhengig av hva arrangørene av speed dating tjenesten har valgt.

Hvert møte gir deg en intim samtale ansikt til ansikt med det motsatte kjønn. Hver speed dater oppdager den andres personlige hobbyer, interesser og bakgrunn. Hvis du finner en sannsynlig gnist og er interessert i å ha en annen date med noen, merker du bare av navnet hans på et stykke papir med navn eller bilde. Denne delen av papiret blir utdelt til alle før den faktiske speed daten starter.

Den eneste måten å bli med på speed dating arrangementer er å registrere deg på speed dating matchmaking tjenester. Speed dating matchmaking tjenester som Zoosk er de mest populære. Ta en titt på topplisten over speed dating matchmaking nettsider på denne lenken!

Speed datingSpeed dating matchmaking tjenester skiller seg ut fra hverandre. Speed dating arrangementer kan oppstå i barer, restauranter, eller til og med utendørs steder som parker, hoteller eller til og med skianlegg! Tenk deg å møte noen for første gang på ski-arrangementer, eller å gå på skøyter eller på strandferier og ha det gøy med dem. Hvor morsomt det er å tenke på å møte noen nye på en ukonvensjonell romantisk måte! Med den nye epoken som er Tinder og online dating sosiale apper, prøver speed dating matchmaking tjenester alltid å holde tritt og holder det på den morsomme og særegne siden ved å la speed datere være i forskjellige datingscenarier fra tid til annen.

Speed dating kan ha vært på baksiden av speed dating markedet, men det er tydeligvis fortsatt en ting! Det er fortsatt en morsom måte å oppdage en splitter ny måte å date på og møte noen nye. Vær eventyrlysten og gjør et forsøk!

Hvordan gjøre et godt førsteinntrykk

Førsteinntrykk betyr alt når man driver med speed dating! Med 4 til 10 minutter å jobbe med i speed dating, blir måten du presenterer deg på din mentale presentasjon for hvem du er for dine dater. Her er de 5 beste speed dating tipsene å ta hensyn til når det kommer til å gjøre et godt første inntrykk! Gjør vellykkede dater med disse tipsene!

1. Klær

Gjør deg klar for anledningen. Den øverste regelen for at folk skal skape ekte interesse for deg, er at du skal vise deg godt kledd på arrangementet. For menn, dukke opp i din mest anstendige stil. Rene sko er også et pluss! Tro meg når jeg sier at som oftest så sjekker jenter ut menns sko ubevisst. En mann sine sko forteller mer om personligheten hans enn du tror. Prøv det. Du har ingenting å tape.

Nå for kvinner, det er mye bedre for deg å møte opp overpyntet enn ikke pyntet. Utringing bør ikke være hovedfokus for å lokke gode dater! Kast flere interessante biter om din personlighet. Kle deg etter stilen din, og legg aldri for mye press på deg selv for å imponere. Fordi sant som de alltid sier, «indre skjønnhet er alt som betyr noe.»

Trenger du et annet tips? Smil mer! Det er det beste du kan ta på deg. Det er ingenting som gir en god boost på auraen din enn et smilende ansikt. Vær ekte om det hele tiden. Og husk å ha det bra! Du vet aldri, kanskje et stort smil er alt som trengs for å få kjærlighet ved første øyekast!

2. Hold et åpent sinn og kontroller forventningene dine

speed datingNår du lover deg selv til speed dating tjenester, bør du, av alle folk, vite at folk som driver med speed dating er sammensatt av flere typer mennesker fra forskjellige steder, med forskjellige religion og forskjellige interesser. Det er ingen person som vil like likt den som sitter rett ved siden av bordet.

Vær åpensindig om de forskjellige typer mennesker du skal møte og alltid kontroller dine forventninger. Enda bedre, senk dine forventninger. Før du melder deg på speed dating tjenester, minn deg selv på at du ikke kommer til å møte noen Angelina Jolie eller Brad Pitt! De du skal møte, er noen som er typiske og gjennomsnittlige, og noen som tenker som deg og leter etter sannsynlige gnister. Se aldri etter noen som du bare har forestilt deg i tankene dine, fordi da går du nok skuffet hjem.

Det er alltid morsomt å møte noen nye. Du kan gå ut på speed dating arrangementer og tenke at du kan få flere venner enn en elsker. Fordi hvis du får flere venner, kan du alltid knytte et forhold til dem på et annet sted og tidspunkt. Fordi du kan aldri vite … Hvis kjærlighet ved første øyekast ikke virker, så kanskje det andre vil. Videre, hvis og når dette skjer, kanskje den andre daten kan være mye mindre presset, eller mer, kanskje de kan sette deg opp med en annen venn. Det er fortsatt en vinn-vinn-situasjon. På den måten må du aldri forlate lokalet skuffet om Amor ikke har funnet en match for deg.

3. Samtaler og spørsmål du bør stille

Klær og smiler er viktige faktorer for førsteinntrykket, men den eneste måten å virkelig vurdere om datene dine er en suksess, er gjennom gode samtaler! Hvis du ikke er så glad i måten samtalene fungerer på speed dating, gjør klar en liste over passende ting å prate om på forhånd!

Hold det enkelt og morsomt! Vis litt humor etter å ha spurt etter den første lille viktige informasjonen om daten din, for eksempel navn, alder eller yrke. Spør om deres favoritt hobbyer, favorittkjøkken, ideer om perfekte ferier, eller kanskje om deres favoritt tegneseriefigurer eller filmserier. Alle sistnevnte opplysninger kan fortelle mye om en person om og om de er gym kammerater, gamere, hjemme kammerater, arbeidsavhengige eller lignende.

Gjør det litt apete. Kom høna før egget? Hva føler de om mandager? Er de en kattemenneske eller en hundemenneske? Å vite hvilke typer kjæledyr de liker best sier mye om personen. Tenk klokt! Finn ut hvem du vil beholde – kjæledyret ditt eller din date? Tikk takk!

Hva du ikke må snakke om: Å spørre om en persons lønn, tidligere mislykkede forhold eller arbeidsrelaterte spørsmål er et stort nei-nei! Det er uhøflig å spørre om hvor mye en person tjener, hvordan deres tidligere forhold har sviktet, eller hvor stressende det kan være på arbeidsplassen. Med mindre din date spør om det, foreslår jeg at du bare holder alt til deg selv eller i det minste til den andre eller tredje daten, toppen.

Til slutt, hør etter! Ikke vær en person som kontinuerlig snakker om seg selv. Snarere være en person som virkelig lytter. Det er en gi-og-ta mulighet for hvert par å kjenne den andre en mye bedre. Speed dating gir like begrenset tid for begge personer, så ikke oppta hele tiden ved å snakke om hvor perfekt du er. La dem finne ut det for seg selv.

Speed dating4. Vær en ekte og tålmodig person

Etter å ha gitt fra seg de første få inntrykkene om daten din, kan du sikkert få et mentalt bilde om du ønsker en annen date med dem. Vær ærlig om dine interesser og hva du egentlig ser etter i en partner. Undersøk om de er rett på listen eller på en eller annen måte nær. Men hvis det skjer at han / hun ikke er din type i det hele tatt, vær høflig om det og ikke avslå dem brutalt. Fortsett å snakke med dem på en høflig måte og ikke reis deg opp rett foran dem umiddelbart. Vær alltid høflig og forsiktig på dine måter fordi du er på et speed dating arrangement, noe som betyr at den eneste sjansen du noensinne vil få til å gi din mening om en person er på et stykke papir med bare et » Ja «eller» Nei «alternativet rett under navnene deres.

5. Ha det gøy og ikke press deg selv

Speed dating er en sjanse for deg å utforske den eventyrlystne personligheten som gjemmer seg under overflaten din. Utforsk andre dating alternativer og vurder alltid å registrere deg på noen speed dating matchmaking tjenester. Men ikke press deg selv på å gå på ett. Du bør kun bli med når instinktene dine forteller deg at du bør gå og bare når du er klar for en helt ny måte å date på. Ha det gøy på denne splitter nye opplevelsen, og slipp løs alle dine forventninger fordi du kommer sannsynligvis til å møte ulike typer mennesker. Den eneste regelen når det kommer til dating, er bare å ha det gøy!

For andre gode speed dating tips, les mer på denne lenken!

Har du gjort enkle mentale notater om tankene dine om speed dating? Vil du nå vurdere å prøve det selv? Hvis du gjør det, fortell oss mer om andre tips for speed dating og regler du vil legge til på listen etterpå slik at andre lesere kan få vite det! Ha det gøy!
scroll up