facebook sporingskode

Hvordan facebook dating fungerer

facebook dating Akkurat som alle andre mennesker der ute, er du sannsynligvis en av de mange som fortsatt er ute og prøver å finne en person du kan ta med ut på en fancy date, eller på kino. Men selv om det høres enkelt ut å skaffe seg en date, er det ikke alltid så lett. Mens andre er der ute, og nyter følelsen av å ha et forhold, sitter du hjemme og blar gjennom Facebook eller en datingside du sannsynligvis har funnet på et tilfeldig google-søk. Og vi klandrer deg ikke. Det finnes mange mennesker, akkurat som deg, som har spurt oss det samme spørsmålet «Hvordan får jeg en date».

Og mens mange folk ville si «gå ut!», Vil vi derimot kun be deg om å bli der du er, åpne opp smarttelefonen din pg gjær deg klar for å bruke Facebook for å date!

Det verdensomspennende nettet

I dagens generasjon har online dating blitt en stor trend, ikke bare for de unge, men også for resten av befolkningen, inkludert voksne og eldre. Og med online dating, har det blitt laget bedre og bedre apper gjennom årene. Nå for tiden er det mange av disse såkalte «dating appene» som er tilgjengelige på markedet. Noen av dem kan brukes av mennesker i ulike aldre, raser, interesser og så videre, og andre er laget for å imøtekomme en mer fokusert gruppe mennesker eller interesser. Og mens disse applikasjonene er enkle å bruke og svært effektive for noen mennesker, vet de fleste ikke at de ikke trenger å gå så langt nok til å finne en av disse appene for å få seg en date. Seriøst, du trenger ikke å se så langt. Det er Facebook.

Facebook? For dating? Seriøst?

facebook datingFacebook er en av de største sosiale mediene på markedet i dag. Det ble lansert 4. februar 2004 av Mark Zuckerberg og hans team av utviklere. applikasjonen ble laget for å la folk kommunisere og samhandle med mennesker over hele verden, og dermed bringe dem nærmere hverandre av mange forskjellige grunner. Og så, med selve applikasjonen, ville det være fornuftig at de «håpløse» har stor mulighet for å finne en date der inne. Mens de fleste vennene på Facebook-kontoen din består av folk fra din familie, skolekammerater eller arbeidskammerater, er det alltid en liten margin av folk du bare kjenner på grunn av ansikt eller bare har en felles venn med. Og så trivielt som det kan virke, så kan dette faktisk være et ideelt sted å møte den rette for deg. Du kan lese denne artikkelen for å vite mer om Facebook dating.

Så, hva gjør jeg med min Facebook?

Nå som du har valgt å begynne din jakt på Facebook, så er det et par ting du bør se etter for å finne en date. Akkurat som alle andre dating apper og sider eller rett og slett personlig forberedelse er nøkkelen.

Lag en god profil

Når du dater på Facebook bør du se bra og respektabel ut. Å Ha en god profil kan gi folk et godt inntrykk av deg, og de vil ta deg mer seriøst i stede for å tro at du kun er ute etter noe uformelt.

Rydd opp i bildene dine

Selv om du er ærlig mot deg selv kan det være smart å være ærlig mot de du ønsker å bli kjent med også, det finnes tider da det ikke gir deg så mye bedre resultater. Det er sikkert gøy å virke litt gal for å gjøre daten litt interessant for deg og partneren, men syntes du virkelig det er greit at hun ser de skjorteløse bildene av deg, mens du tar en hel flaske tequila på styrten, mens du får en lapdance fra en ukjent jente? Jeg tror ikke det. Hold de bildene for deg selv for nå, og kanskje i den nærmeste fremtiden også, hvis ting går bra med deg og partneren, så kan det kanskje henne hun er klar for å se det bilde.

facebook datingRydd opp veggen din

Bildene dine er en ting, men veggen din generelt bør være noe du trenger å se på også. Bilder er ikke de eneste tingene som kan være pinlige, men innlegg og kommentarer også. Ville du syntes det var greit om hun så det innlegget du lagde om hvor heit din lærer på videregående var og vennenes kommentarer om hvor mye du fantaserer om å ha en fantastisk kveld med henne? Hva med det innlegget du lagde om moren til vennen din, om at hun alltid var så sexy og hvordan hun alltid gikk med avslørende klær når du dro dit på gruppeprosjekt. Hvor mye du vil alltid gå dit på gruppe studier når du ikke engang har eksamener. Vil du ønske at hun så det? Igjen så tror jeg ikke det.

Sett opp profil informasjon

Mens du jobber med å renske Facebook-profilen din for daten, må du prøve å sørge for at du også konfigurerer din grunnleggende profilinformasjon som for eksempel: Din alder, hvor du studerer, hva slags interesser du har og viktigst av alt – sivilstatusen din. Pass på å sette den til singel. Ellers kan det bli litt ubekvemme følelser i luften hvis du ikke er sikker på om personen du snakker med er tilgjengelig eller ikke. Tross alt, tar det litt mot for noen mennesker å spørre om du er singel eller ikke.

Bli med på Facebook dating grupper

Dette er sannsynligvis den enkleste delen å gjøre. Det er mange Facebook-grupper som er laget for forskjellige formål. Det er de gruppene som er brede og er åpne for å imøtekomme mennesker fra hele verden som har en stor blanding av interesser, og det er også de som er laget for visse aldere, raser, interesser osv. Dette ble ikke gjort for å dele mennesker inn i grupper, men i stedet for å knytte sammen de som har bestemte preferanser. Selvfølgelig, finnes det også de mer brede gruppene med en blanding av forskjellige typer mennesker. Og du kan også være med i disse gruppene hvis du vil. Gitt at du er i en gruppe hvor du har masse folk som stort sett har samme interesser som du, vil det definitivt være lettere for deg å finne folk som interesserer deg og starte en samtale med dem. Det er akkurat som speed dating, men online.

facebook datingBli med på aktiviteten til vennene dine

Så en av vennene dine postet et bilde av en deilig ostekake og i kommentarfeltet ser du noen som fanger øyet ditt, kommenterer hvor bra kaken ser ut og hvordan hun skulle ønske hun også kunne fått en liten smak av den. Det viser seg at du også liker kaker! Da kan du rolig gå inn og svare på hennes kommentar om hvor stor fan du er av kaker også. Hvis hun svarer, kan det være ditt hint for å fortsette samtalen. Man vet aldri. Kanskje du vil være heldig nok til å kunne ta henne på en date til en berømt lokal kakebutikk med gode kaker.

Lær deg å ta kontakt

Å ta kontakt kan være en utfordring når du nærmer deg noen. Du må sørge for at du ikke bare hopper inn i en samtale og later som dere er venner i lang tid. Det er bare rart og ekkelt. Du må ta det sakte. Du kan si hei først, fortell henne hvordan du klarte å finne profilen hennes og hvordan du kanskje har sett eller lest noe som gjorde deg interessert i henne. Spør henne om det er greit å legge henne til som venn. Ja, ideelt sett, ville det være bedre å skrive til henne først, start en god samtale før du ber om å legge henne til som venn. Noen mennesker er veldig forsiktige og aksepterer ikke tilfeldig venne-forespørsler fra fremmede. Vær litt mer tålmodig. Det kommer til å være verdt det.

Vær en verdig person

Ikke alle forsøk på å bli venner med noen er vellykket. Hvis det ikke virker, aksepterer du det og lærer at ting ikke alltid går din vei. Ikke tving deg på dem og få deg selv til å virke som en skummel stalker. Rykter sprer seg fort, og hvis du går på en blemme, vil det være lett for dem å spre ordet om hvor rar og skummel du er. Jeg sier ikke at du er det, men igjen, hvis du ikke observerer hvordan man skal oppføre seg riktig på sosiale medier, kan du komme til å bli en person du ikke vil være.

Hold personvernet ditt i sjakk

Imens du er på jakt etter drømmeprinsen eller din dame i nød, kan det alltid være ekstra lurt å være ekstra forsiktig Det er forskjellige mennesker som lurer på Facebook, og hvis du ikke er forsiktig så kan du bli offer for en forbrytelse på sosiale medier. Det finnes mange personer som bruker andre folk sin identitet for å lage falske kontoer og utnytte dem til sitt eget formål. Vær sikker på at du har valgt ut riktige folk som kan se profilen din.

facebook datingDa er du klar!

Dating, generelt, er ikke en enkel tur i parken. Det er mange ting du kan gjøre for å få deg en date. Det er de som møtes på det perfekte stedet på den perfekte tiden, og det er de som må gå ut av sin vanlig livsstil for å få det til å fungere for dem, dette inkluderer også Facebook dating. Men uansett hvilken strategi eller hvilken stil du bruker for å få din rettferdige sjanse til kjærlighet, så lenge du finner ut hva du bør gjøre, samtidig som du er ærlig med deg selv, kommer det garantert til å virke for deg også. Så hva venter du på? Sett i gang og fortell oss hvordan det gikk ut for deg!

scroll up