facebook sporingskode

Elite dating apper

Elite dating apper

Måten vi dater på i dag har utviklet seg til noe mer enn å kun handle en drink til noen på byen, som mange eliter gjør når de dater. Dating kan gjøres ved et enkelt sveip fra smarttelefonen din. Når det er sagt så er det blitt mer tilgjengelig for så og si alle, uavhengig av deres sosiale status, noe som er for enkelte mennesker, spesielt de som anses som eliter, ikke er noe som er veldig hyggelig å høre.

For mange elite-singler, spesielt travle yrkesarbeidere, finnes det ikke nok tid i døgnet til å holde følge med alle dating-appene som blomstrer opp på nettet som Match.com, Be2, Zoosk, osv. I tillegg er disse appene lite fokusert på målgrupper, noe som gjør at det kan ta lang tid å finne en som passer deres preferanser.

Elite dating apper

På grunn av dette voksende problemet har mange utviklere kommet opp med ideen om å lage apper som bare henvender seg til en bestemt målgruppe i samfunnet, spesielt profesjonelle og eliter. Og hvis du er en av de menneskene som er for opptatt til å sette seg ned og tilbringe en time eller to på en av de hundrevis av gratis dating apper, har du nettopp funnet det beste alternativene for deg.

BeLinked

Ringer det en bjelle? Ja. Fra ordet «linked». Denne appen kobler seg ikke opp med din Facebook-profil som mange andre gjør, men heller din LinkedIn-konto i stedet. Denne appen sier det rett som det er, hvis du er en sofagris som ligger på sofaen hele dagen og spiser vaniljeis så er denne appen sannsynligvis ikke den rette for deg.

Men, hvis du er en som arbeider profesjonelt, som har brukt rikelig med tid til å sette opp en utfyllende og profesjonell LinkedIn-kontoen, så er dette en perfekt app for deg. I tillegg, hvis du er en profesjonell som ikke egentlig har hatt tid til å sette opp din egen LinkedIn-konto, vil jeg si at nå er den rette tiden å gjøre det på. Det er enkelt og gir deg muligheten til å vise folk hvem du er og hva du gjør. Denne appen er absolutt perfekt for de som er i elite dating.

Elite dating apperThe League

Selv navnet på denne appen sier en del om hvor vanskelig det er å bli medlem. I motsetning til BeLinked trekker denne applikasjonen ut profiler fra både facebook og LinkedIn. Men her er det administratorer som setter deg i en kø for å kontrollere troverdigheten på din profil. Du må vente på at de skal se gjennom profilen din, for å se om du er verdig en plass på appen.

Men, hvis du har venner som allerede er medlemmer, kan de gi deg en VIP-billett som lar deg snike deg forbi den lange prosessen. Det er verdt ventetiden, siden du garantert kommer til å være i en sirkel av profesjonelle og karrieredrevne folk, akkurat som deg.

The inner circle

The inner circle er en annen eksklusiv app kun for inviterte, som kun lar profesjonelle fra samme byen ta kontakt med hverandre. Som mange andre apper, lar den deg like bilder eller poster, bygge din egen profil, se gjennom andres profiler, og kommunisere med andre medlemmer.

Ulikt vanlige dating apper har The Inner Circle administratorer som gjennomgår alle nylig oppførte profiler for å klassifisere hvor suksessfulle og attraktive de er.

Suitr

Denne spesifikke dating-appen er også beregnet spesifikt for profesjonelle. For å si det slikt, så får den et vinnende godkjennings-stempel fra profesjonelle der ute. Appen har et lag av dating eksperter som gjennomgår profilen til alle som registrerer seg. De vil sjekke din profesjonelle status, og hvis du ikke når opp til deres forventninger, bør du bevege deg over til den neste appen.

I tillegg, vil en del brukere si at denne appen kan du «ikke gå tilbake på». Så fort du har laget en profil, har du ikke mulighet til å slette den. Det er et bli med eller la være medlemskap. Når det er sagt, er det viktig å fremstå som snill og fremstående.

Elite dating apperRaya

Veldig likt til The league, så har Raya en moderne prosess på å velge ut søkere. Denne søknaden er laget for å servere folk i den kreative industrien. Så fort du har akseptert vil appen matche deg opp mot en utvalgt gruppe mennesker. I tillegg har denne appen en månedlig avgift man må betale. For å si det slik, så er dette en applikasjon til folk som har råd til å legge den til på listen over finansielle obligasjoner. Kjendiser er også kjent for å bruke denne appen.

BeautifulPeople.com

Snakk om moderne prosesser, her er en annen som ikke er enkel å bli medlem i. BeautifulPeople.com er en annen online dating tjeneste der alle søkere blir stemt inn eller ut av eksisterende medlemmer av motsatt kjønn. Prosessen blir gjort i løpet av førti og åtte timers perioder. Du vil bli sjekket ut basert på deres bestemte spesifikke standarder for profesjonelle. I tillegg så sier navnet i seg selv at dette er en plass for vakre mennesker, noe som blir tatt forebehold til under sjekkingen.

Stemmen er demokratisk. Den eneste måten du kan komme inn på i tjenesten på er hvis du har et flertall av positive stemmer fra eksisterende medlemmer. Ellers er du ute.

Elite dating apper

Hvorfor slå seg til ro med elite dating apper?

Hvis du er typen som er seriøs nok til å skille deg ut fra de som bare er der for å ha en uformell date, så er det definitivt verdt å prøve. Bortsett fra det faktum at alle medlemmer blir nøye vurdert, kan du føle deg trygg på at de andre medlemmene er like seriøse når det kommer til å finne en partner. Here’s er en annen liste over elite dating apper og nettsteder.

Er det noen baksider med elite dating apper?

Akkurat som begrepet yin og yang, er ikke alt perfekt. Du kan ikke benekte det faktum at ikke alle folk som er i elite datingsgrupper vil passe dine preferanser. Du vet det kanskje ikke enda, men du kan finne den rette når du minst forventer det (gratis apper og nettsider). Det handler om å prøve forskjellige metoder for å se hvilken som passer best for deg.

Mens mange elite dating apper har bidratt til å knytte folk sammen i hundrevis av tilfeller, finnes det også de som ikke har hatt hellet med seg enda. I virkeligheten er det et spørsmål om å ta veien du føler er riktig for deg for å kunne finne lykken med en annen.

scroll up