facebook sporingskode

Sliter du med angst før en date? Bruker du en halv dag til å plukke ut riktig antrekk? Skravler du ustoppelig i løpet av daten, og vil du tilbringe din tid etterpå å gjenoppleve det i tankene dine?

Det er mange uskrevne dating regler, og de kan være vanskelig å navigere. Hvis du allerede har hatt flere dårlige dater, kan det å komme seg opp på hesten igjen være skummelt. Husk at dating er en god ting, og det bør berike livet ditt, det er ikke noe du blir tvunget til å gjøre

Her er noen enkle tips for å unngå dette, og å få til en bra date.

1. Ta bort fokuset

Kontroller at du har andre planer i tillegg den dagen du skal ut. Hvis du ikke har noen planer, vil du ende opp med å tilbringe hele dagen og tenke på daten din, noe som vil gjøre deg for nervøs. På samme tid vil det høyne forventningene til daten og for hva han eller hun vil tenke om deg.

Derfor må du gjøre noe før daten for å holde tankene okkupert.

2. Vær trygg på deg selv

Det er viktig å demonstrere for både menn og kvinner at du er trygg på deg selv. Gi din date inntrykk av at han eller hun er velkommen i ditt liv, men også at du er ganske fornøyd med livet ditt som det allerede er.

Være glad når du snakker om livet ditt, men unngå å bli arrogant – du ønsker ikke å komme til det punktet hvor du skryter av livet ditt.

3. Vær åpen

Å være åpen og imøtekommende kan være vanskelig, hvis du allerede har hatt 20 dater som alle var skuffende.

Likevel er åpenhet en veldig viktig ting å lære og vedlikeholde. Det handler både om å være åpen selv, men også om åpenhet i forhold til å lytte til hva daten din sier. Det er et spørsmål om å vise at du har mot til å la personen komme inn i livet ditt.

Mange opplever å skrive frem og tilbake mye med personen før daten og føler god kjemi. Men når det kommer til daten, blir de skuffet fordi denne kjemien ikke lenger er tilstede.

Grunnen til dette er ofte åpenhet. Selvfølgelig betyr ikke dette at du bør fortelle daten alle detaljer om ditt liv eller din fortid, og heller ikke forvente at den andre personen kommer til å gjøre det, men å dele noen personlige ting om deg selv og spørre daten om spørsmål. Samtidig være åpen for ting daten din forteller deg uten å gi en rekke råd.

Hold deg til å lytte til det han eller hun forteller deg – med mindre daten din tar på seg selv å spørre din mening eller be om råd.

10 enkle tips til en bra date

4. Vis sikkerhet gjennom kommunikasjon

Kvinner setter virkelig pris på god kommunikasjon, og er generelt også bedre til å kommunisere enn menn. I denne sammenheng vil en kvinne ofte avskrive en mann, hvis hun ikke hører fra ham innen to dager etter en date. Med mindre dette er hva du leter etter. Som en mann, mannen deg opp og fortelle daten din i stedet for å la kontakten dø ut.

Kommunikasjon gir sikkerhet for kvinner, så som en mann, sørg for at du holder kontakten. Det finnes grenser, Ikke kvel henne ved å skrive hele tiden. Samtidig skaper det trygghet for begge parter, hvis du sørge for at du svarer på meldinger eller samtaler du mottar fra din date.

Som en kvinne, sørg for at du er tålmodig etter daten. Ikke få panikk hvis han ikke skriver til deg den første dagen. Tross alt, trenger dere ikke å virke desperate. Hvis han ikke skriver til deg i det hele tatt etterpå, kom deg opp på hesten igjen med en ny date. Det er nok av fisk i havet, så det er ingen grunn til å miste håpet etter en dårlig dato.

5. Flørt, flørt, flørt

Sørg for at du flørter med daten din, selv om du er vilt nervøs. Uten dette kan daten lett virke mer vennskapelig enn den burde være, eller det kan bli kjedelig. Oppretthold øyekontakt, litt vennlige erting og ta på daten kan du komme langt med. Bare sørg for at du holder et øye med datens signaler, så du ikke krysser noen grenser .

6. Ikke ta ting for seriøst

Humor er en viktig del for både menn og kvinner. Latter viser at du ikke tar daten for alvorlig, mens den lar deg slippe noe av nervøsiteten og slappe av.

Gjør det til et spill der dere kan bli kjent med hverandre, og ta ting som de kommer. Samtidig er det veldig attraktivt, når en mann eller en kvinne er i stand til å le av ham eller henne selv og generelt ikke ta ting for hardt.

7. Hold løftene dine

Ikke lov alle slags ting du ikke kan holde. Hvis du for eksempel tenker høyt for deg selv «Det ville være morsomt å ta en tur sammen», eller «En dag, bør du møte mine foreldre», kan det høres ut som et løfte. Unngå dette på de første datene, med mindre du er helt sikker på at det er det du ønsker. Dette gjelder selv for enkle ting som: «Vi burde gjøre dette igjen en gang», enten hold løfter eller ikke lag dem.

Samtidig er det vanligvis en god idé å holde seg borte fra emner som involverer planer for fremtiden på den første daten, da dette lett kan bli skummelt! Ta ting som de kommer i stedet for å lage masse planer på første date.

8. Valg, valg og flere valg

En av de mest diskuterte emnene I dating verden er om det er OK å ha sex på først date.

Dette er et spørsmål der du må oppdage hva du ønsker selv. Forskning viser at mange dater som slutter med sex på den første natten blir til forhold, men det er langt fra alle av dem.

Hvis du er ute etter et seriøst forhold med daten din, er det ofte en god idé å vente. Som en mann, bør du derfor være oppmerksom på at hvis hun er nølende til å ta deg med hjem, kan dette være nettopp fordi hun er interessert i noe mer enn bare sex. Bestem selv hvordan du føler deg.

10 enkle tips til en bra date9. Ta initiativet, men ikke overdriv

Dette dating tipset er svært viktig, spesielt for menn. Kom opp med ideer og lede an, men ikke fortell henne hva du skal gjøre. Veilede henne, slik at du kan forføre henne senere. Mange kvinner finner det attraktivt når en mann holder døren for henne og virker beskyttende, selv om det kan virke banalt. Dette er fordi kvinner er ubevisst på jakt etter en mann som kan «beskytte henne».

Derfor, når du ta ledelsen, vil kvinnen (igjen, ubevisst) føler seg tryggere. Selvfølgelig må dette gjøres på en måte som kommer naturlig for deg. Også, hvis du er altfor snill med en kvinne, er dette en annen måte du kan ende opp med å bare være en venn for henne – og det er ikke det du leter etter. Det handler om å være omsorgsfull og interessert, men uten å overdrive. Vær spontan og foreslå noe morsomt å gjøre på date. Hvis hun har et annet forslag, tenke på om det er noe du har lyst til å gjøre.

10. Finn ut selv hva du ønsker

Den viktigste delen, derimot, er å finne ut hva du ønsker for deg selv. Hva ønsker du å få ut av daten? Er dette bare en one-night-stand, eller ønsker du å finne en kjæreste? Husk at dating bør berike livet ditt. Du kan utforske mer om nett-dating her. Ha det gøy!

scroll up