facebook sporingskode

Dessverre så er det noen misvisende ideer at alle gode dater må inneholde en dyr restaurant, og hestvogner. Dette betyr at flesteparten av oss ikke gidder å bry oss, fordi vi ikke har økonomi nok til å dra frem kortet hver gang. Men, fortvil ikke, fordi sannheten er at det er mange billigere alternativer som kan gjøre kvelden like hyggelig for deg og din utvalgte. Hemmeligheten ligger i jo mer penger du bruker på kvelden, jo mindre trenger du å tenke på andre ting, og hvis budsjettet er stramt er det motsatte sant. Derfor er trikset å gjøre en billig date til en nøye planlagt date.

Her er et par ideer du kan begynne med.

1. Utendørs-daten

Hvis du har planlagt godt kan en piknik være en av de hyggeligste datene du kan gjøre. Men, det krever at du sjekker været på forhånd, og kanskje har en plan B klar. Men skulle det skje at du treffer på en solfylt dag, så ta med deg en kurv (eller en gymbag) med ett teppe, en flaske vin og et par vinglass selvsagt, hjemmelagede smørbrød, kake, frukt, og annet snadder som passer til anledningen.

Da er det bare å ta din kjære under armen og finne dere en fin plass i parken eller skogen.

Ni ideer til en billig date2. Den aktive daten

Dette kommer helt an på hvor spreke du og din partner er (noe du burde sjekke før du signerer dere opp til et to timers crossfit kurs)

Hvis dere begge er i gjennomsnittlig god form så kan du vurdere og ta personen med på en joggetur, sykkeltur, eller rulleskøyter, for så å reise hjem til deg selv så du kan imponere partneren med en nydelig frukt smoothie. Eller du kan ha et velfortjent kakestykke klar som dere kan dele.

Hvis du ikke er av den mest sportslige typen så kan en gåtur gjøre susen, eller kanskje en liten kano tur?

Om vinteren så kan du invitere daten på skøyter. Det er gøy, og du får kanskje mulighet til å holde rundt partneren din så han/hun ikke faller.

3. Den musikalske daten

Hvis daten din er av den musikalske typen, kan du kanskje invitere han eller henne på en konsert?

Det trenger ikke være Paul McCartney eller One Direction for å være en hit, se heller etter små intime konserter som ofte spiller billig for tips. Det kan hende du må spandere på en liten halvliter før kvelden er over.

4. Gratis daten

Hvis du gjør hjemme-leksa di, vil du nok alltid komme på en slags form for lesning eller hendelse som er gratis.

Vær spesielt årvåken på biblioteket, som har en del gratis eller billige hendelser. Bare ikke velg noe kjedelig, ellers kan det bli vanskelig å få daten din med på det.

5. Den historiske daten

Dette er kanskje mest passende for de som interesserer seg for kultur  og historie, men hvorfor ikke besøke din lokale kirke?

Kirker er noen av de vakreste bygningene som er helt gratis å besøke. Og hvis du tar enda et steg kan du lese litt opp i kirkens historie før daten, da vil du ha en god mulighet til å underholde og imponere partneren. Utenom kirken så er kirkegården også en fin plass å vandre rundt for å bli kjent med hverandre.

6. Turist daten

Dette dekker en del, og varierer ganske mye, hvis du bor i nærheten av en historisk plass eller et annet sted som er kjent for andre, så kan du kombinere pikniken med en liten sightseeing.

7. Veldedighets daten

Du kan også imponere daten din med å gjøre en god gjerning og invitere han eller henne til å hjelpe å samle inn penger til et godt formål. Det virker kanskje som å krysse en linje til å begynne med, men vil mest sannsynlig føre dere tettere sammen. Pluss, med en slik type date så vil du komme hjem med en god følelse selv om ikke daten gikk bra.

8. Den kreative daten

Hvis du er i riktig sesong så kan du jo ta med daten ut på julepynting eller bake kaker.

Denne daten krever ikke at du er av den kreative typen selv, det kan til og med være mer gøy hvis dere kan lære hverandre opp i slike ting. Ikke vær redd for å vise din svake side!

Ni ideer til en billig date9. Den hjemmelagde daten

Inviter daten din hjem på et hjemmelaget måltid! Dette er kanskje litt for intimt til å begynne med, men hvis du prøver en av de andre først, så kan dette være den perfekte andre eller tredje daten. Hjemme så er det mye roligere slik at dere kan bli bedre kjent med hverandre, og god mat er alltid en bonus.

Selvsagt så trenger du ikke servere en dyr rødvin og filet mignon, hvorfor ikke en delikat bolle med spaghetti? Så lenge du har masse av billig vin så er du i et godt selskap..

Du kan jo også vurdere å se etter flere tips før møtet, som for eksempel, hvordan kontrollere og navigere daten for begge to. Det kan også hende du er en av ti som kan bli scammet. Men det viktigste er at du har en liten anelse på hvordan daten din vil reagere etter dagen dere har hatt sammen.

 

Dette er kun noen få ideer, du kan finne på flere selv! Så lenge du putter litt tid og vilje inn i daten så er ikke budsjettet så viktig. Lykke til!

scroll up