facebook sporingskode

dating app

Ettersom vi finner oss selv kastet inn i dagens unådige teknologi, blir sansene av eksponering litt for mye, og det å finne en mulighet til å bygge et meningsfullt forhold blir mer og mer vanskelig. I disse dager kan det være vanskelig å bare finne tiden til å puste, for ikke å snakke om å kunne sosialisere seg eller gå på date. Det er derfor dating apper har blitt det store i dagens moderne tidsalder

Siden det eneste vi virker til å ha mye tid for er smart telefonene våres, er det nettopp derfor mange mennesker har valgt å prøve ut mangfoldet av dating apper som er tilgjengelig. Det blir laget flere og flere dating apper hele tiden, dette er fordi mennesker alltid kommer til å ønske å finne seg en følgesvenn, så hvorfor ikke ha muligheten til det når det passer deg.

Vi skal prøve å forenkle prosessen for deg ved å kategorisere og luke ut de beste dating appene så det ikke skal virke så utfordrende for deg å prøve det selv.

De mest populære dating appene

La oss ta en kikk på de mest populære dating appene som blir oftest brukt av mennesker som ser etter en date.

C-Date

cdate

  • Flørte anonymt med kallenavn og sikker bildeutveksling
  • Over 36 millioner medlemmer over hele verden, med 25 000 nye medlemmer hver dag
  • 48% menn, 52% kvinner

Besøk side

Tinder

Jeg tror ikke det finnes noen der ute som ikke har hørt om Tinder. Det er nok den mest populære dating appen nå for tiden, og det er flere grunner til det. Først og fremst er den veldig brukervennlig. Det er en veldig enkel, men likevel komfortabel og pålitelig app, i den forstand at den bare lar deg sende melding til en person hvis dere begge «liker» hverandres profil.

Måten den virker på er at du logger deg på med Facebook-profilen din, og legger til et par bilder og skriver litt om deg selv. Deretter kan du sveipe gjennom andres profiler, du kan til og med finne folk du har felles venner med på Facebook. Hvis du finner en profil du liker, er alt du trenger å gjøre, å sveipe i en bestemt retning, og personen får et varsel; Hvis de også er interessert, gjør de det samme, og da har dere muligheten til å sende melding til hverandre, og potensielt arrange a meeting.

dating appMatch.com

Match.com har eksistert lenge før appen ble tilgjengelig. Det har en annen fordel ved at den ikke krever at du logger deg på med Facebook. I stedet for å sveipe, viser du interessen din ved å sende et «blunk». Bortsett fra det, er det appen som prøve å matche deg med folk som har samme interesser som deg. Den eneste bakdelen er, hvis du virkelig ønsker å få mest mulig ut av Match.com, må du betale et månedlig abonnementsavgift. Dette lar deg å vite hvem som har sett profilen din i tillegg til andre funksjoner.

Tastebuds

Dette er en dating app med en frisk og spennende ny tilnærming til dating. Den matcher folk basert på deres smak i musikk. Den gir deg muligheten til å enten registrere deg med Facebook-kontoen din eller ved å lage en helt ny konto. Det er en morsom ny tilnærming fordi du har muligheten til å sende folkene du liker musikkklipp. Denne dating appen har en ekstra dimensjon, fordi ved å gjøre musikk til kjernen i sin matchmaking-prosess, lar den deg finne folk du kan skape et vennskap til hvis dere ikke passer sammen i et forhold!

Ladies please – Dating app for kvinner!

Det er ingen skam i teste ut å dating apper, men det er helt forståelig hvis du som en kvinne føler deg litt sjenert eller nervøs av tanken på å stille deg selv ut på nettet for alle å se. Derfor finnes det et par dating apper som faktisk er veldig kvinne-vennlige.

Bumble

Denne dating appen ble laget ab en av utviklerne til Tinder, denne utvikleren valgte å forlate Tinder fordi hun visstnok skal ha blitt seksuelt trakassert. Litt etter å ha forlatt Tinder bestemte hun seg for å lage Bumble og fokusere på å gjøre det til en dating app der kvinnen hadde mer kontroll, slik at de kunne føle seg mer komfortable.

Den er mer eller mindre lik Tinder på bruksmåten. Den gir kvinnen 24 timer på å ta det første steget etter at begge har likt hverandre, i tillegg fokuserer den på de som er befinner seg i nærheten av hverandre.

Antidate

Antidate er en annen dating app som er spesielt laget for kvinner. Først av alt er den unik på den måten at den krever at alle opplastede bilder må ha et tidsstempel slik at de kan garantere at personen faktisk er den de påstår. Den er også knyttet til din Instagram konto.

Som Bumble, fokuserer den også på de som befinner seg i nærheten slik at den gir størst sjanse for et faktisk møte istedenfor kun å prate sammen på chatten. For å gi en følelse av trygghet blir alle meldinger slettet automatisk etter 24 timer.

Hinge

Hinge fungerer på den måten at den matcher deg med dine venners venner, og dette gir deg selvfølgelig muligheten til å spørre deres felles venn om hvordan personen er i virkeligheten.

Den skiller seg også ut på grunn av at den gir deg informasjon om personens utdanning, noe som kan gi deg et litt bredere inntrykk av hvordan personen egentlig er.

dating appWyldfire

Denne dating appen er spesiell fordi menn kan kun bli med på appen hvis de blir invitert av en kvinne, noe som gir kvinner en fordel.

Siren

Med Siren, kontrollerer kvinner hvem som kan se bildene og informasjonen deres, noe som kan gi en økt følelse av trygghet og komfort.

Lulu

Hvis du bruker denne dating appen  har du fordelen fordi du som kvinne er den som først må sende meldinger hvis du liker han.

Det som er spessielt med Lulu er at kvinner har mulighet til å rangere hvem som helst, uansett om de er venner, eks-kjærester eller noen de har møtt tidligere.

Dette kan være en positiv ting, men vær forsiktig fordi formeninger er tydeligvis ganske anspente og kan være veldig bitre eller usanne, noe som kan gjøre det vanskelig for disse guttene å finne den rette personen.

WooPlus

WooPlus er en fantastisk dating app for alle kvinner som har vakre former og føler seg usikre på sin egen vekt. Det er hovedsaklig for litt større kvinner, og her kan man finne mange menn som setter pris på deg akkurat som du er!

dating appFor LGBT samfunnet – Dating apper for homofile!

Det som er bra med dating apper i disse dager er at uansett hva din seksuelle preferanse er, så kan du finne noen som passer deg perfekt, og du kan gjøre det rett fra telefonen uten å bekymre deg for eksponering og sikkerhet.

Dattch

Denne dating appen ble laget for de som er enten lesbiske eller biseksuelle. Den skiller seg ut fra andre apper fordi den bare fungerer med bilder, og ingen tekst.

Her

Her er en dating app for kvinner som er medlem av LGBT samfunnet. Den er mer interaktivt og føles som det har mer substans fordi bortsett fra å hente bilder fra Facebook-kontoen din, som gjør identiteten mer pålitelig, krever den også at du sier mer om deg selv.

Grindr

Grindr er en dating app som er eksklusiv for homofile, biseksuelle eller seksuelt nysgjerrige menn. Du kan koble deg opp gjennom Facebook og kontakte andre gjennom meldinger, og til og med utveksle bilder.

Jack’d

Dette er også en dating app som er rettet mot homofile menn, og dens positive spesialitet er at den baserer seg på nære områder, derfor har den en mer betydelig følelse, derfor kan du faktisk ha muligheten til å møte de menneskene du liker i motsetning til å bare ha et nettbaser forhold.

dating appAldri for sent å date – Dating apper for eldre!

Man bør aldri føle at tiden for forelskelse, å gå på date, eller bare få seg nye venner eller møte mennesker er over. Her er et par dating apper for de som føler at de har passert målstreken; Dette er bare en ny begynnelse!

OurTime.com

Denne dating appen henvender seg spesielt til folk som er over 50 år gamle. Den har et bredt utvalg av måter å møte andre mennesker på, fra lydmeldinger til deling av bilder og vanlige meldinger. Den eneste ulempen kan være at du må betale en månedlig avgift for å være medlem.

Senior people meet

Denne dating appen er veldig lik til Tinder, bortsett fra at den er for eldre. Det er bra både hvis du leter etter noe seriøst eller uformelt.

Stitch

Dette er en forfriskende ny tilnærming til verden av dating apper, den fokuserer på folk over 50 som liker å reise. Så, fra starten har den allerede pekt seg ut en bestemt type person, noe som gjør det mye lettere for deg å finne en følgesvenn som elsker å reise, som deg, og forhåpentligvis sammen med deg!

Noe for alle

Alt i alt er dette bare en liten del av det som faktisk er tilgjengelig der ute. Du kan finne mangfoldige dating apper som kan imøtekomme dine spesifikke behov. Derfor føler jeg ikke at du skal nøle, og heller sette deg ned og gi det et forsøk. Bare vær sikker på at det er noe som er mye brukt og les gjennom vurderinger slik at du kan føle deg trygg i det du registrerer deg på.

Annet enn det, er det bare å sette i gang! Uansett hvilken alder, seksuell preferanse eller sosial stilling du har, er det definitivt noen der ute for deg! Du må bare ta en sjanse. Og disse dating appene, vil definitivt være en stor hjelp for å få den perfekte daten.

scroll up