facebook sporingskode

Hundretusener av mennesker har opprettet en konto på en eller annen dating side, dette er en fordel siden utvalget av single er stort, på den annen side er det også en ulempe, fordi det er mye vanskeligere å skille seg ut fra mengden. Les mer om ulempene og fordelene med nett-dating her. Å få oppmerksomhet kan være vanskelig, med mindre du er skiller deg ut fra de andre profilene. Om det er Tinder, Match.com, eHarmony eller OkCupid du bruker, vil denne guiden forsøke å forklare hvordan du lager en best mulig dating profil, slik at du kan skille deg ut fra mengden og finne en partner.

Vi har listet opp 10 forskjellige tips til å hjelpe deg:

1. Se på deg selv som et produkt

Hvis du forestiller deg din dating profil som en reklame for en vakker kjole i en eksklusiv klesbutikk, har du sannsynligvis innsett at det er ekstremt viktig for deg og din profil å skille seg ut fra alle de andre profilene. Hvis du ikke skiller deg ut, kan du bli erstattet med en slitt gammel jakke, fordi den gjorde jobben din bedre enn du gjorde.

De beste dating profilene2. Velg et bra profilbilde

Hvis profilen din ikke har noe bilde kan du like godt glemme alt om en vellykket dating På denne måten vil profilen din forsvinne inn i mengden , siden det ikke er et ansikt å knytte deg til din informasjon. Du blir bare et navn . Derfor er et (bra) profilbilde ekstremt viktig. Det finnes mer informasjon om hvordan du velger riktig profilbildet i tips listen.

3. Lag en god overskrift

Nøkkelen til suksess er en stor overskrift på dating profilen din. Alle de beste personlige annonsene går hånd i hånd med en stor overskrift som vekker både interesse og oppmerksomhet blant single på datingsiden å komme over profilen din. Det er viktig å vekke folks nysgjerrighet, og den beste måten å gjøre det er med en god overskrift.

4. Unngå negativitet

Det er aldri en god idé å innrømme at din venn var den som presset deg til å lage en dating profil. Det kan være det som er sannheten, og selvsagt  kan det også være at du ikke er en stor fan av dating sider. Men når du bestemmer deg for å lage en profil bør du holde deg borte fra kommentarer som gjør at du ser uinteressert ut.

5. Unngå overdrivelse

Du kan godt se ut som George Clooney, være morsommere enn Rowan Atkinson , og være sjarmerende nok til å løpe ring rundt Richard Gere, men ingen vil komme til å tro det hvis du skriver det på din dating profil. Saken er at hvis det virker for godt til å være sant vil folk miste interessen for deg. De få som kanskje tror det vil kanskje ikke akkurat være den typen du ønsker å komme inn i et langsiktig forhold med allikevel.

6. Vær positiv og spennende

Før du begynner å skrive, bør du vurdere hva du faktisk prøver å si. Det er vanligvis best å holde profilen din kort, positiv, og ærlig, siden dette vil gjøre din personlige annonse enkel, oppmuntrende og forfriskende å lese. Tenk over hvilke forventninger du antar de som leser profilen din vil ha, og prøve å gjøre det tydelig at du kan leve opp til dem.

7. Snakk om deg selv

Det er viktig at leserne ikke er i tvil om hvem du er som person og om hva slags partner du leter etter. Beskriv deg selv med så mange detaljer som mulig slik at alle kan få et godt inntrykk av hvem du er. Målet med profilen er å tiltrekke og fascinere leseren, så oppmuntre personen til å bli bedre kjent med deg. Sørg for å gjøre en god innsats .

8. Skriv litt om gode egenskaper du har og hva du leter etter

Karakteristikken du velger å liste på profilen din kan være det leseren trenger for å bli kjent med deg eller velge en annen person med en dating profil. Det er derfor det er viktig å være klar over dine egne egenskaper, samt egenskapene du er ute etter i en partner.

9. Vær oppmuntrende

Målet med en dating profil er å få et svar slik at du kan å finne din ideelle partner. Derfor er det ekstremt viktig at du oppfordrer leseren til å skrive til deg for å bli bedre kjent med deg. Hvis leseren ikke føler seg oppmuntret til å gjøre det har ikke din dating profil oppnådd målet sitt, noe som er bortkastet tid, penger og krefter. Husk å være oppmuntrende.

De beste dating profilene

Som lovet har vi enda flere tips her om hvordan du velger det beste profilbildet. Hvis du holde ett øye med kjendisverden, har du sannsynligvis innsett at du aldri har sett de fleste skuespillere og modeller uten sminke – i tillegg har nesten alle bildene blitt retusjert. Siden dette er hva verden er vant til, er det også ideelt når det kommer til utseende.

Det er imidlertid viktig å huske at de tankene du har om deg selv – for eksempel at du er for gammel, for tykk eller for stygg til å laste opp et profilbilde til din online dating profil – er tanker som ikke nødvendigvis deles av omverdenen. Leseren av din personlige profil kan godt tenke det motsatte, og den eneste måten å finne ut dette er ved å ta sjansen, og laste opp et bra profilbilde. Les mer her for ytterligere guider på hvordan du gjør at din profil skiller seg ut for menn, og her for kvinner.

Sist men ikke minst, husk at hastverk ikke er bra. Det er viktig å vise ansiktet ditt, og det skader aldri å vise deg selv med et smil. Det anbefales – og på mange dating nettsteder kreves – at du er den eneste i profilbildet, som betyr at du kan glemme det gruppebilde fra fjorårets sommerferie, skolebilder, bilder med effekter, tegneseriefigurer eller nakenbilder.

Prøv å vekke noens interesse med din dating profil, og prøv å være oppmuntrende.

scroll up