facebook sporingskode

Når en kvinne er interessert I en mann vil kroppsspråket hennes vise det. Her er 10 sikre tegn på at hun er interessert I deg.

1. Øyekontakt

Når en kvinne er interessert i en mann vil øynene hennes automatisk se større ut, og hun vil prøve å holde øyekontakt med deg. Hvis hun holder øyekontakten i mer enn noen få sekunder viser hun at hun er selvsikker og interessert i hva du sier.

2. Bløter leppene

Det er et veldig godt tegn hvis en kvinne bløter leppene når hun snakker til deg. Dette betyr at hun enten prøver å få oppmerksomheten din, eller tenker på å kysse deg. Dette er fordi tanken på å kysse får henne til å slikke seg på leppene automatisk.

3. Smiler mer

Hvis hun smiler mye er det klart tegn.

4. Ler av vitsene dine

Det er alltid bra om en kvinne ler av vitsene dine, til og med når de er skikkelig dårlige. Hvis hun er interessert i deg vil hun blant annet vise det gjennom latter.

5. Fikler med håret

Det er alltid et bra tegn hvis en kvinne leker med håret sitt. Dette betyr at hun prøver å være mer feminin og attraktiv for deg. Jo mer interessert hun er i deg, jo mer vil hun justere håret sitt i løpet av kvelden.

tegn på at hun er interessert i deg6. Nærkontakt

Hvis hun tar på deg når du prater er du også godt på vei. Dette kan være en uskyldig klapp på armen for å utdype eller forklare noe. Jo mer hun prøver å berøre deg, jo mer interessert er hun.

7. Fremhever kroppen

Når en kvinne er interessert i deg vil hun automatisk gjøre ting for å se bedre ut. Hun vil ofte sitte rettere og bøye ryggen lett for å fremheve brystene og rumpen mer.

8.Tar på seg selv

Hvis en kvinne er interessert i deg vil underbevisstheten få henne til å ta på seg selv mer når du prater, små ting som å stryke sin egen arm eller nakke. Dette er et tegn på at hun egentlig vil at du skal berøre henne.

9. Etterligner deg

Både menn og kvinner vil automatisk etterligne personen de er interessert i, dette kan være å snakke på samme måten, eller bruke samme uttrykk. Derfor er det et godt tegn hvis du ser henne gjøre dette. Hvis hun prøver å herme etter deg på dansegulvet så ser ting veldig bra ut for deg!

10. Hun holder seg tett inntil deg

Hvis hun prøver å holde seg nærme deg uten å være sjenert om det så er det et godt tegn! Hun vil prøve å få øyekontakt med deg for å hinte til at hun vil ha deg nærmere seg. Ikke vær redd hvis hun er med en gruppe venner, hvis du er den hun står nærmest er hun tydelig interessert i deg!

Vi kan si at tipsene over er ikke hundre prosent garantert hele tiden, men hold et øye med oppførselen hennes, og legg merke til små detaljer som viser at hun er interessert, men ikke fokuser for mye på henne, men på hele atmosfæren mellom dere. Oppmerksom nok til å vite hvordan du skal styre daten og forberedt nok til å vite hvilke feil menn som oftest gjør. Alt i alt så er ikke dette det eneste du trenger å vite om daten din, men prøv å utvide perspektivet like mye om hva kvinner forventer på den første daten etter å ha møtt deg på nett, og den brede sjansen med å bruke nett-dating for å finne det ideelle forholdet.

Du vet ikke om kvinnen som er interessert i deg bare er noen få klikk unna!

scroll up