facebook sporingskode

Anmeldelse Elitesingles

elite singles

Troverdighet:

Brukbarhet:

Kundeservice:

Funksjoner:

Pris:

Generell informasjon Elitesingles

Elite Singles er en datingside somtidligere var en del av Elite Partner i Norge, dette er også en av de beste datingsidene for å finne en partner. Dating siden ble dannet i Tyskland i 2009 og har i dag over 14 millioner medlemmer i 19 forskjellige land. I Norge finnes det over 120 000 medlemmer som bruker Elite Singles, dette gjør siden til en av de mest populære datingsidene i norge. Nettstedet er mer populært for de som ønsker et seriøst partnerskap og som ønsker å slå seg til ro. Dette oppnås ved hjelp av en personlighetstest som identifiserer passende partnere.

Skape Konto

bestedatingsider

Fordeler

Sikter seg mest på seriøse forhold.

Personlighetstest sørger for at du møter andre mennesker som deler.

Egen mobilapp gjør at du kan holde deg oppdatert når du er ute og reiser.

Krypterer personlig informasjon for å bevare din sikkerhet.

Krypterer personlig informasjon for å bevare din sikkerhet.

Ulemper

Langvarig påloggingsprosess Registrer deg på skrivebordsfunksjoner bedre enn appen

Begrensede måter å bruke appen eller nettstedet på uten et betalt medlemskap

Ingen søkemulighet

bestedatingsider

bestedatingsider

Kjønnsfordeling

%

Prosentandel av menn

%

Prosentandel av kvinder

bestedatingsider

Detaljer om medlemskap

Gratis medlemskap:
Motta meldinger og ignorere eller favorisere andre brukere.

Premium medlemskap:
Prisen varierer for hvor lenge du ønsker å ha premium.

6 Steg til en profil hos Elitesingles
  1. Ved registrering oppretter du din profil. Dette kan du gjøre på vår startside www.elitesingles.no , eller ved å bruke registreringsboksen øverst til høyre.
  2. Når du fyller ut vår personlighetstest blir du kostadsfritt basis-medlem . Som basis-medlem får du overblikk over hvordan siden fungerer, men med begrensede kontaktmuligheter.
  3. Hvis du vil å bli betalende premium-medlem og få tilgang til våre premium-funksjoner, går du til betalingssiden ved å klikke på den grønne knappen øverst på siden med: “Bli premiummedlem nå”
  4. Der kan du velge medlemskapet som passer deg best (varighet og type). Oversikt over medlemskap finner du her.
  5. Velg betalingsmetode, oppgi din betalingsinformasjon og godkjenn kjøpet. Du betaler for hele den valgte perioden på forskudd, og medlemskapet aktiveres umiddelbart.
  6. Legg inn dine fakturaopplysninger, sjekk at de er riktige og lagre disse. Du mottar en e-post fra oss som bekrefter ditt kjøp med alle nødvendige opplysninger.

Preços

12 måneder 99kr /mnd
6 måneder 149kr /mnd149kr /mnd
3 måned 239kr

 Skape Konto

Elite Singles ønsker å hjelpe mennesker som legger stor vekt på å finne en akademisk utdannet partner. Ved å ta en personlighetstest på ca. 80 spørsmål, (ca. 30 minutter), identifiserer søkealgoritmen en partnere som passer dine preferanser. Etter å ha inngått et premium medlemskap kan brukerne få tilgang til det interne medlemsområdet hvor de kan ta kontakt med personer som er identifisert som en match og motta regelmessige nye forslag når det finnes nye passende kontakter. Når man er på farten og ikke ønsker å gå glipp av nye meldinger er det bare å laste ned appen til Elite Singles. Appen er tilgjengelig både for Android og iOS.

Brukeranmeldelser

Jeg var faktisk overrasket over hvor godt matchingen fungerer på Elitesingles og har møtt flere jeg har mye til felles med. Så selv om jeg ikke har funnet drømmemannen ennå, er jeg fornøyd! Oversiktlig og lett å bruke, kan anbefales.

Aina

bestedatingsider

scroll up