facebook sporingskode

Tips og triks for å finne en partner

finne en partner

Så. Du er mest sannsynlig en av de menneskene som har spurt seg selv: Hvor er Amor når jeg trenger han? Svaret på det er at han mest sannsynlig er opptatt som helvete og sløser bort pilene på millioner av mennesker og glemmer å skyte de som har mest behov for å finne en partner.

Selv om Amor kan være en stor hjelp for noen mennesker, virker det bare ikke for andre! Noen ganger må du bare ta tak i din egen bue og se etter en person du kan treffe selv.

Nå vet jeg at du kan bli frustrert på dette punktet, men vær ikke det. Slutt å være dyster, sett på deg smilet og forberede deg selv, du skal nå få en hel haug med de beste strategiene for å hjelpe deg å finne en partner.

Begynn nå!

Når du leter etter en partner, er det mange ting du må vurdere før du hopper ut i det. Du må ta en titt og vurdere ikke bare deg selv, men også de mulige personene som kan komme inn i livet ditt eller de menneskene du ønsker å være en del av livet til. Dette er de tingene du trenger å gjøre.

Spør deg selv: Hva ser du etter?

For det første, det er veldig relevant at du gir et klart syn på hva du leter etter. Hvilken type forhold vil du ha? Hva slags fyr vil du ha?

Leter du etter en langtidspartner som du kan slå deg til ro med? Leter du etter noen du kan ha det gøy med i sengen? En kjæreste som du kan være med i noen måneder eller år? Leter du etter en jente som er smart eller ser bra ut eller begge deler? Vil du ha en fyr som er romantisk? En fyr som er god i sengen?

Når du finner en partner, er det helt normalt at du vil ha en fyr som er perfekt, eller tilnærmet det. Tross alt er det du som skal date dem, og så ville det bare være fornuftig at du dater en fyr / jente som du egentlig vil ha og liker å være med.

finne en partnerSe på de riktige plassene!

Er du en utadvendt person? Nyter du komforten i ditt eget hjem? Er du online mesteparten av tiden? Er du reise lysten?

Det er mange mennesker som har funnet sine partnere ved å gjøre den ekstra lille innsatsen for å finne dem. Du må kanskje pakke opp litt ekstra selvtillit, men det er slik datingen i virkeligheten fungerer. Noen ganger må du være «mann nok» til å være kvinne.

Gå ut

Hvis du er den utgående typen, kan du prøve å gå til de lokale klubbene med vennene dine som enten er single og også søke etter en partner eller de som allerede er tatt, men bare vil ha det gøy med vennene sine. Og ikke bekymre deg for å virke som en desperat fyr / jente som trenger en partner så fort som mulig. Selv om det er mange som går på klubber for å gjøre det, er det også folk som kommer dit for å ha det gøy med sine venner, akkurat som du er (selvfølgelig, med litt «håp» om å finne rett fyr / jente). Det er et hus med en blanding av mennesker med en blanding av forskjellig interesse.

Bli med på jakten i å finne en partner på nettet

På den annen side, hvis du er en av de som sier «Jeg er for redd for å gå ut» eller «Det er ikke min ting», har du like stor sjanse til å finne en partner som de som liker dette. Det er mange datingsider og apper der ute som er tilgjengelige fra tuppen av fingeren som lar oss finne en partner på nettet. Noen av de appene som ble med på topplisten, er:

Selv om det kan være veldig praktisk for mange mennesker, er det fortsatt svært viktig å være forsiktig når man dater på nettet. Det finnes risikoer som å bli cat-fished eller å ikke vite om personen er noen du virkelig kan stole på osv. Men bli ikke motløs av dette. Så lenge du vet hvordan du skal gå frem på nettet, vil det gå bra. I tillegg, dette kan være en god start for ditt spirende forhold. Du kan prøve å snakke med den andre personen online, før du møter dem ansikt til ansikt.

finne en partnerMultitask

Selv om det kanskje høres morsomt ut, er det mange par som på en eller annen måte møtte sine partnere på steder de aldri trodde de ville.

Hvis du er «reisende type» og har besluttet deg å fly til den stranden, du alltid har hatt lyst til å sjekke ut, vet du aldri, det kan hende du bumper borti en mens du tar bilder. Da kan du kanskje bli overrasket over å finne ut at dere er fra samme sted, og har alltid ønsket å reise dit. Kanskje du spørre henne om hun vil bli med på middag og hun vil si ja. Ta noen drinker , har masse ting å snakke om, osv.

Noen ganger, selv om det krever en ekstra innsats, lønner det seg, å ta en liten pause og la universet overta, dette kan noen ganger føre til de beste kjærlighetshistoriene.

Vær eventyrlysten

Selv om du har gått på klubber, prøvd dating på nett og til og med brukt en del penger på å øy-hoppe i syden, men fortsatt ikke funnet en partner. Slapp av, du har ikke nådd målstreken enda.

Det finnes flere alternativer du kan prøve, det finnes mer du kan legge til i listen av strategier for å øke sjansen til å finne en partner.

finne en partnerBlind dating

Selv om det kan gjøre deg nervøs å møte noen du ikke har noen anelse om hvordan ser ut, kan det også være ganske spennende. Du vil ikke vite om personen din venn setter deg opp med, er noen du vil like eller ikke, så, det ville være bortkastet hvis det faktisk viser seg å være en bra match, men du ikke valgte å prøve det. Å finne en partner er ikke alltid så lett. Noen ganger krever det ut du prøver og feiler flere ganger.

Speed dating

Speed dating høres kanskje enda mer utmattende ut, men det kan faktisk være veldig gøy. Å bli kjent med flere personer på en natt er en god måte å øke selvtilliten. Vi kjenner alle til at du kun er to forskjellige resultater av dette. Enten så møter du en person du liker på et arrangement, eller så liker du dem ikke. Uansett så taper du ingenting. Som jeg har sagt, ved å gjøre dette, så kan du lære mye om dating, som for eksempel å holde samtalen interessant. Det vil garantert hjelpe deg å holde neste date mer interessant.

Å finne en partner kan være vanskelig for mange, men det er som det er. Det finnes kanskje mennesker som er heldige nok og finner den rette når de minst forventer det, og det er de som trenger å handle og presse dem selv mer for å bli oppdaget. Uansett så vil alt du gjør gi deg resultater. Nå som du er ferdig med å lese, begynn å date, og fortell oss hvordan jakten din gikk!

scroll up