facebook sporingskode

Blind Dating

Blind-Dating

Kjærlighet kan være blind, men Amor er absolutt ikke det! Jo, han kan kanskje ha truffet deg med noen vådeskudd når det kommer til potensielle partnere, men det betyr ikke at han er imot ideen om å finne sann evig kjærlighet til deg. Gi Amor en ny sjanse til å finne en potensiell partner til deg ved å la deg gå litt lenger ut av dine komfortsoner.

Vurder blind dating, for eksempel, som en av de mange alternativene i søken etter kjærlighet! Det er veldig uvanlig for folk å teste dette, men det kan faktisk være verdt et forsøk, mest spesielt i noen tilfeller når du virkelig treffer den perfekte partneren.

Hvorfor bør du vurdere blind dating?

I bunn og grunn betyr det å gå på blind dating å møte noen som du ikke har møtt under noen andre omstendigheter. Ofte kan du finne deg selv i blind dates når familie, venner eller bekjente setter deg opp med en annen som også er singel. Dere blir begge enige om tid og sted, så se om dere begge har god kjemi sammen.

1: Blind dating kan være en mulighet til å starte på nytt

Blind dating kan være nervepirrende for mange, spesielt for de som er veldig nervøse. Men hvis du ser det på en annen måte, kan blind dating være en spennende måte å møte nye mennesker.

Tenk deg å møte noen som ikke har noen ide om yrket ditt, hvordan du var på videregående eller på høyskolen, eller hvordan dine tidligere forhold har mislyktes. Det handler om å møte noen som ikke har noen anelse om dine mest pinlige øyeblikk eller de laveste tidene i livet ditt. Det er en sjanse til å starte på nytt og å fornye deg selv til en person som faktisk har mye å tilby. Legg igjen alle dine usikkerheter hjemme, øk tilliten din og gjøre deg selv mer ønskelig.

Men pass på, husk alltid å holde alt du sier helt ærlig. Det er alltid en deal-breaker når daten din finner ut sannheten om deg før eller senere og finner ut at du har løyet. Oppretthold et godt inntrykk av deg selv, samtidig som du holder deg avslappet.

Blind-Dating2: Blind dating er akkurat som andre typer dating

Blind dating, som alle andre typer dating, kan alltids ende opp som en positiv opplevelse  eller en negativ opplevelse. Det er alltid en sjanse at din første blind dating opplevelse vil være forferdelig, og det kan være slik den tredje eller femte gangen også. Men husk at å date noen du allerede kjenner kan også gi positive og negative utfall basert på mange faktorer.

3: Blind dating er for alle

Ikke utelukk blind dating som en vanlig billig type dating for tapere som ikke har noe å by på. Det er fortsatt populært i dag, og blir brukt av mennesker med mange forskjellige bakgrunner.

På en gjennomsnittlig dag er det 235 nettsøk etter «blind date», ifølge Webster’s Online Dictionary. «Jeg tror ikke blind dates noen gang vil dø,» forteller Andrea Syrtash, relasjonsekspert og vert for NBC Digital’s ondating.tv. «Å sette opp folk er fortsatt vanlig på mange steder rundt om i verden og er noe som har eksistert i generasjoner. Det eksisterer fortsatt, og jeg tror det fortsatt vil bli er et flott alternativ for single som ønsker å møte nye mennesker.» Les mer om det på Dating for Nybegynnere

Blind dating kan være praktisk, spesielt for de som har en travel livsstil eller for folk som ikke er av den utgående typen. Det er disse menneskene som mest sannsynlig finner seg fanget på kontoret hele tiden eller fast hjemme foran datamaskinen hele dagen.  Men oftere kan online dating bare få deg til å kaste bort tiden din. Så i stedet for å tilbringe timer foran datamaskinene eller smarttelefonene, kan det være mye lettere å bare ha en blind date satt opp for deg. Se på det som en tidsbesparende måte å date på.

4: Blind dating er alltid bedre enn å sitte hjemme

Istedenfor å sløse bort tiden din ved å se på TV-serier eller filmer du allerede har sett på et par ganger før, bør du vurdere å investere det i mer produktive samhandlinger som fort kan  forsvinne hvis du ikke tar sjansen i blind dating. Bare gå ut og føle deg bra om deg selv og forvent å ha det bra. Det er alltid morsomt å bli kledd og se frem til en morsom kveld! Hopp ut av dine komfortsoner og kom deg ut!

Blind-Dating

Hvordan begynne med blind dating?

De to mest grunnleggende måtene for deg å havne opp i en blind date er gjennom introduksjon av en felles venn eller slektning, eller når du registrerer deg på blind dating sider.

Det er enten en bestemt venn eller slektning som spør om du vil date noen de kjenner, eller det kan være omvendt. Det er ikke alltid at du vil være den som blir spurt, vennene dine vil jo ønske å sette deg opp med en de tror du vil være kompatible med. Stol på dem til å velge noen som er troverdige, og vær vennlig i retur ved å være en pålitelig date også!

En annen måte å gå på  blind date er gjennom blind dating sider. Dine eventyrlige søk for å finne den rette vil aldri ta slutt hvis du ikke har prøvd å registrere deg på nettdating sider.

Prøv å registrere deg på noen få blind dating sider selv!  Blind Dating Service og Materoulette er bare et par du kan prøve!

Men i motsetning til vanlige datingsider, er blind dating sider mye mer mystiske siden du aldri vil bli kjent med din date på forhånd. Blind dating sider krever bare at du fyller ut en søknad uten din personlige informasjon, hobbyer, interesser og hva du ser etter i en partner. Alt er opp til arrangørene av arrangementet som setter deg opp med noen som virker kompatibel med deg

Ser du forskjellen der? Med konvensjonelle dating sider er det opp til deg å finne din potensielle partner ved å bruke hjemmesiden for å se bilder, navn, interesser og lignende, hvor du derimot på blind dating sider lar sjansen ligge i teknologien til hjemmesiden.

Velg en du tror vil virke for deg!

Hvordan oppføre seg på blind dates – Hva man skal og ikke skal gjøre!

Det er mangfoldige måter å nyte en date på. Her er de 4 beste tipsene for å få en best mulig date!

Blind-Dating1: Hvor kan du være med din blind date

Det er som oftest mannen som velger hvor de to skal møte eller hvordan daten skal foregå. Men jeg tror at kvinnen kan spille en mye større rolle i å plukke ut plasser også. Hør med daten din eller personen som satt dere opp på forhånd. Restauranter og middags-dater er som regel normalt på første date, men du kan alltids prøve noe nytt.

Prøv å bli med på blind dates der dere begge to kan slappe av, være dere selv og ha det gøy. Kanskje personen som introduserte dere vet om dere har noe til felles, som musikk? Eller sport? Eller teater? Det er en god ide å høre på et orkester, se favorittlaget ditt eller se teater eller konserter. Det er gøy, og tar presset av begge to. Prøv noe nytt, rart, eller interessant. Men kun gjør disse tingene hvis daten din er enig med deg.

Til sist. Alltid husk å møte hverandre på en offentlig plass. Det er best å holde alt avslappet og rolig slik at dere ikke presser dere for mye på daten. Husk at din blind date fortsatt er en fremmed person, så det er greit å være litt varsom!

2: Kontroller forventningene dine

Igjen, som alle andre måter å date på, ved å være på en blinde date, forsikrer du deg ikke bare om at du vil møte den perfekte! Kontroller dine forventninger, eller enda bedre, ikke ha noen forventninger i det hele tatt! Ingenting surner en date like mye som høye forventninger. Forventninger fører alltid til skuffelser, spesielt når de ikke blir møtt. Ikke klage og heller ta det rolig!

3: Ikke la vær å møte opp!

Ikke vær uhøflig. Ikke bytt mening i det øyeblikket du ikke har lyst til å gå på en date lenger. Og hvis du under visse omstendigheter ikke rekker din blind date, eller finner ut at du kommer til å komme sent, må du sende beskjed til dem på forhånd.

4: Samtaler og høflighet

Plag personen som setter dere opp på forhånd, finn ut av hva din blind date liker, hva favoritt hobbyene og interessene er. Det er alltid kjekt å ha en reserveplan hvis samtalene begynner å bli for kjedelige. Finn ut mer om hva han gjør og om dere har noen felles interesser, du kan bli overrasket over hvor fort tiden går uten at du merker det.

Blind-DatingHvis og når ting ikke går som planlagt, vis høflighet, og ikke ta opp telefonen. Fortsett å snakke på en høflig måte, eller, finn ut hva han jobber med. Du kan alltids lære mye om forskjellige ting eller om jobbverden din blinde date jobber i. Kan du få litt investeringsråd? Høre litt sladder? Kanskje han kan fikse innstillingene på kameraet ditt. Hvis du ikke kan få ut noe kjærlighet fra daten din, kan du i det minste lære noe fra han! Blind dating kan gi deg andre ting enn en partner, som for eksempel en venn

Og til sist (og viktigst), vær ærlig. Ikke vær falsk, og vær alltid ekte. Ikke la din blind date ligge igjen hengende. Si hva du tenker hele tiden og la daten din vite om ting går bra, og om du ønsker å se dem igjen på en annen date. Les om flere ting du bør gjøre og ikke gjøre når du er på blind date!.

Husk å følge de gitte enkle tipsene om hvordan du skal lykkes i blind dating! Ha det gøy og fortell oss mer om dine erfaringer med blind dating!
scroll up