facebook sporingskode

Nett-dating gjør det enkelt for folk med lik interesse å bli kjent med hverandre. Mange dating sider forehåndssjekker medlemmene deres for å finne potensielle partnere. Andre sider viser profiler som brukeren kan se gjennom. Uansett hva du foretrekker, så kan følgende tips gjøre det lettere for deg å finne en ideell partner:

Vær spesifikk

Når du skal fullføre en undersøkelse eller fylle ut en dating profile, vær så presis du kan. Ta hensyn til karakteristikken din, og hva som skiller deg fra alle andre. Ikke vær redd for å skryte litt av deg selv, eller tulle litt om ting som skremmer deg, som for eksempel spøkelseshus eller Mandags morgen. Hvis du skriver ting som er for generelle, som «jeg liker å gå lange turer på stranden» eller «Jeg leter etter noen som fullfører meg» så vil profilen din bare bli en av mangfoldet. Si noe som for folk til å stopp og tenke, som for eksempel setninger som «jeg er en person som elsker å telte, men er fanget i en sjenert kropp» Noe interessant som byr opp til en diskusjon.

Snakk som en voksen

Skriv som om du vet hvordan du snakker ordentlig. Pass på stavingen og bruk grammatikk sjekkeren. Spør en venn om å kontroll-lese profilen din for å være sikker på at den ikke ser ut som noen har hoppet over norsk timene på skolen. Hvordan du formulerer deg på profilen skal ikke være slik du gjør sammen med venner. Med det sagt, hold det troverdig – skriv fra hjertet, og snakk som deg selv, ikke noen du tror du burde være.

Vær ærlig

Ikke overdriv og ikke lyv. Du har ikke lyst til å skuffe noen, spesielt deg selv, hvis du forteller sannheten om alderen din, hva du jobber med, og din fysiske karakteristikk. Ikke si at du er i toppform hvis du tydelig ikke er det.

Hva man bør, og ikke bør gjøre på nett-datingDetaljer om sexlivet

Når det kommer til historien om sexlivet ditt, så finnes det ingen riktig måte å gi en full avsløring. En dating profil er ikke stedet å skryte av hvor mange eller få personer du har hatt sex med.

Bruk et relevant bilde

Du blir ikke tvunget til å publisere et bilde, men et tydelig visuelt perspektiv av deg selv vil gi deg mer respons enn en profil uten. Gjør det så personlig som mulig – profesjonelle bilder kan være litt for forsterket, og tar vekk litt av hvordan du egentlig ser ut. Hold andre utenom bildene av deg når du har mulighet. Ikke glem at dette ikke er en «hook-up» så det er ikke noe vits i å posere i en forførerisk stil.

Ikke bruk fast-telefonen

Husk at du prater med en fremmed. Jo mindre personlig informasjon du gir ut, jo bedre. Et mobil nummer kan ikke bli lokalisert til adressen din, men en fast-telefon kan.

Gå på lokale dater

Prøv å finn personer som bor så nærme deg som mulig. Du vil møte dem oftere hvis de bor i byen din. Å starte et forhold med noen som bor langt unna vil gjøre det vanskelig å få fysisk kontakt med dem så ofte som du ønsker.

Møt dem på en offentlig plass

igjen, tenk over at personen du skal møte fortsatt er en fremmed, vær sikker på at du har mennesker rundt deg. Hvis dere møtes på en plass med mindre mennesker så pass alltid på at noen vet hvor du er.

Ikke vent for lenge med å møte personen

Nylig forskning tyder på at en falsk følelse av intimitet kommer hvis du snakker for lenge med en person uten å møtes. Dette vil igjen la deg senke grensene. Du kan lett glemme at du snakker med en fremmed, og gi fra deg for mye informasjon om deg selv.

Ikke driv med nett-dating på jobb

Du er en profesjonell, og personlige og profesjonelle ting burde skilles. Huske at alt du gjør på din jobb-data vil bli sett av sjefen eller en overordnet, og IT fyren hver dag.

Begrens deg selv til en date av gangen

Det er helt greit å snakke med noen få potensielle partnere når du driver med nett-dating, men husk å ikke «multi taske» dem alle på en gang. Gå forsiktig frem, og prøv å bli kjent med de du føler deg mest interessert i. Det å sjonglere flere dater på en gang kan ta fra deg følelsen av intimitet, og eventuelt ødelegge nett-dating opplevelsen din.

Hva man bør, og ikke bør gjøre på nett-datingHold ytringene dine for deg selv

Alle har sin egen humoristiske sans. Vitsene du forteller vennene dine er ikke de samme du burde bruke på din første date. Noen kan ta seg nær av det du ser på som helt ufarlig moro. Bli kjent med partneren før du fyrer løs.

scroll up