facebook sporingskode

Anmeldelse Be2

be2

Troverdighet:

Brukbarhet:

Kundeservice:

Funksjoner:

Pris:

Generell Informasjon Be2

Be2 er en av verdens største dating sider, over 20 millioner brukere fra hele verden er registrert på denne nettdatingsiden. Denne datingsiden på nett har en solid personlighetstest og egen søkefunksjon, som hjelper deg å finne en potensiell partner. be2 ble stiftet i Tyskland i 2004. Nettstedet har også vært tilgjengelig for norske brukere siden 2008 og ca 330 000 nordmenn har registrert seg på be2. På denne nettdatingsiden kan man fylle ut en kort personlighetstest slik at man kan få tilsendt passende forslag til partnere som man kan bli bedre kjent med. be2 jobber fullt ut etter mottoet sitt og viser brukerne de potensielle partnerne som passer best først.

Skape Konto

bestedatingsider

Kjønnsfordeling

TStor brukerdatabase

godt kjent for den høye kvaliteten på medlemsprofilene som gjør det mulig for single å finne kjærligheten i Norge

Det er også mulig å sende spørsmål man har laget på forhånd til andre medlemmer. Dette gjør datingopplevelsen på Internett til en slags morsom quiz.

be2 har en suksessrate på ikke mindre enn 40 %, og nettsiden har mer 30 millioner registrerte single brukere som leter etter kjærligheten i mer enn 37 land på 12 forskjellige språk.

Ulemper

Kun Premium-medlemmer kan lese og svare på e-post

Etter den andre e-posten må du betale for å ta kontakt

be2

be2

Kjønnsfordeling

%

Prosentandel av menn

%

Prosentandel av kvinder

bestedatingsider

Detaljer om medlemskap

Be2 har etablert seg på markedet som en stabil nettdatingside. Datingsiden er enkelt oppbygd og fokuserer utelukkende på å formidle passende partnerforslag. Man kan fortsatt finne noen profiler uten bilde. Derimot blir man generelt raskt kontaktet og dating siden er brukervennlig og ukomplisert både når det gjelder innloggingsprosessen og bruken av sidene. Prisene avhenger av hvor lenge du ønsker å ha premium abonnementet og abonnementene kan sies opp skriftlig eller via en hotlinetjeneste uavhengig av abonnementsperiode. Spesielt bemerkelsesverdig er muligheten til å ta kontakt med kundestøtte via chat.

Preços

12 måneder199kr/mnd
6 måneder 249kr/mnd
3 måneder399kr/mnd

  Skape Konto

 Brukeranmeldelser

Kjempefin datingside, er behagelig å surfe på, og har mange kule funksjoner, quizfunksjonen er noe jeg ikke har sett på andre nettdatingsider..

Line

bestedatingsider

scroll up