facebook sporingskode

Anmeldelse 50Plusmatch

50plusmatch

Troverdighet:

Brukbarhet:

Kundeservice:

Funksjoner:

Pris:

Generell informasjon 50Plusmatch

50plusmatch.no er en datingside som passer for de over femti. De fleste ønsker å finne en partner på deres egen alder, derfor er denne datingsiden et meget godt tiltak. Her er faktisk alle medlemmer over 50 år. Dette er en klassisk nettdatingside der du setter opp en profil og søker etter andre potensielle partnere med kriterier som er viktig for deg.

Skape Konto

50Plusmatch

Fordeler

En av de billigste datingsidene på nett.

Behagelig utseende, enkle og effektive funksjoner.

Manuell sjekking av nye profiler, falske profiler blir slettet.

Gratis registrering.

Ulemper

50Plusmatch

50Plusmatch

Kjønnsfordeling

%

Prosentandel av menn

%

Prosentandel av kvinder

50Plusmatch

Detaljer om medlemskap

  Gratis medlemskap, men det koster penger å bruke flere av datingsidens funksjoner.

  Skape Konto  

50plusmatch.no har både livechat i tillegg til at man kan sende personlige beskjeder. Man kan også dele tanker med andre og arrangere aktiviteter. En av dating sidens beste funksjoner er at de har manuell kontroll av profiler, og sletter useriøse profiler. Derfor vet man at det både er trygt og seriøst. De forsikrer at alle personopplysninger blir behandlet konfidensielt, og vilkårene for å bruke deres tjenester er både grundige og lette å forstå.

  Brukeranmeldelser

Jeg fant min kjærlighet på denne siden. Det skjedde da jeg var i ferd med å avvikle hele datingsirkuset, men så fikk jeg en melding, og da startet vi å ha kontakt. Vi pratet sammen ca 30 timer, og lærte hverandre å kjenne. Vi har også snakket på telefonen og så møttes vi. Vi kommer godt overens og vil fortsette lære hverandre å kjenne. Vi føler at vi hører sammen.

Tore

bestedatingsider

scroll up