facebook sporingskode

Det kan være skremmende å møte en fremmed for første gang, spesielt hvis du har gjort det før, og det ikke var en god opplevelse.

MTV TV-showet «Catfish» innebærer å finne folk som later som de er andre på nettet og avsløre dem. Du kan forhindre at slike hendelser skjer med deg ved å følge disse tipsene:

Hvis du er klar til å møte daten din personlig, er det viktigste du bør gjøre å bare være deg selv. Aldri prøve å være noen andre, da kan du framstå som falsk. Det er å være uærlig. Les mer her for tips beregnet for menn og her for kvinner.

Kle deg for ditt første møte med personen du har snakket med på dating siden. Ikke kle deg ut som noen du ikke er, men presentere deg selv som en som tar stolthet i sitt utseende, og som gjør det beste ut av det de har.

Ikke vær så tillitsfull til å begynne med. Du kunne ha snakket med dem på nettet i en måned, men når du møte dem for første gang, bør det være på et offentlig sted, og kanskje til og med en venn. Hvis de er troverdige vil de ikke ha noen problemer å gjøre det. Professjonelle svindlere vil bruke tid på å etablere forbindelser med folk på nettet for å utvikle tillit. Hvis du blir bedt om å møtes alene i et ikke-befolket område, bør røde flagg heves. En venn som følger deg på date kan alltid forlate dere når ting føles mer komfortabelt.

Snakk med den personen du møter dagen før daten for å redusere spenningen.

Tips når du skal møte nett-daten din personligHvis de har vært et uriktige i profilen, og dere plutselig møtes ansikt til ansikt, vil det rett og slett ikke føles naturlig og behagelig. Med dette i bakhodet kan du se her for å få noen tips for å få samtalen I gang.

Daten din trenger ikke å innebære middag. Å møtes for drinker kan være mer avslappet. Møte for middag føles som om du er på et jobbintervju. Det er greit å ha middag etter å bli kjent med noen, siden dere da vil ha litt bekjentskap med hverandre og noe å prate om.

Ikke vær for snerpete – flørt! Du har kanskje gjort det klinkende klart på nett, men flørting i person er noe helt annet. Det innebærer kroppskontakt, smil, og latter. Det gjør også at daten leser kroppsspråk og signaler, som ikke kan gjøres bak en dataskjerm.

Sørg for at atferden din er den samme som det var på nettet. Du vil at personen møter deg for å se at han ikke møter noen helt annet . Måten du opptrer og snakker på I meldinger skal være identisk med hvordan du oppfører deg I virkeligheten.

Hvis det er noe du ikke har vært ærlig om, si sannheten så fort som mulig, helst før du møter dem. Det verste du kan gjøre med et nytt vennskap er å starte det hele med en løgn. Å være uærlig ødelegger enhver troverdighet og tillit du prøver å etablere senere.

Alt i alt, bare nyte dagen og ikke press deg selv, du vet aldri når du vil møte din ideelle partner.

scroll up