facebook sporingskode

Nett-dating har tatt verden med storm de siste årene. Flere mennesker finner kjærligheten på Internett nå enn noen gang før. Men det er en utvalgt gjeng som har problemer med overgangen fra første steg til det neste. Ett av de største problemene med nett-dating er å ikke vite når man skal møtes personlig. Gjør du det for tidlig kan det ødelegge det som tok så lang tid å etablere. Tar det for lang kan det ta livet av gnisten som utviklet seg mellom dere to.

Hvis du har startet en samtale, utvekslet noen flørtende meldinger, og fått en grunnleggende forståelse av hverandre, ta det neste skrittet før det blir for sent. Vi har lagt ut noen tips nedenfor for å gjøre overgangen myk og behagelig.

Ta hensyn til hennes synspunkt

Gutter, la oss være ærlige , innsatsen er mye høyere for kvinner enn for menn når det gjelder å møte noen. For det første vil det meste av dagen tilbringes med telefonsamtaler til venner mens du velger det passende antrekk. Deretter vil en lang tid bli brukt til å perfeksjonere sminke og hår, noe som betyr at daten er viktig for henne. Hun vil bruke en betydelig mengde tid og penger på å forberede seg til den daten enn du vil.

Ta det neste steget når du møter noenMed det i tankene, bør menn alltid behandle ett møte som den første daten. Noen menn vil gå til visse lengder for å imponere en kvinne, men husk, du er fortsatt under vurdering, og du har ikke gjort en stor investering ennå. Dette betyr ikke at du bør dra frem esset og ta henne med på et romantisk elvecruise med stearinlys og en strykekvartett. Det betyr ganske enkelt at en drink i en hyggelig bar er bedre enn en kopp kaffe på en lokal kafé. Ikke bare vil dette gi en bedre opplevelse, men også vise at du behandler henne med respekt.

Vær oppmerksom

Grusomme nyheter blir stadig fortalt om hvordan kvinner er altfor tillitsfullt med deres internett-forhold, noe som fører til tragiske konsekvenser. Av denne grunn blir kvinner alltid fortalt om sikkerhet og forholdsregler når de skal møte en fyr fra Internett for første gang. Det er viktig å merke seg at dette ikke er en refleksjon eller dom, det er rett og slett en forsterkning av årvåkenhet.

Når det er sagt, trenger menn å gjøre så kvinnen føler seg komfortabel. La henne velge et offentlig sted, la henne ta med en venn, og ikke bli fornærmet om hun er litt irritabel i de første minuttene. Faktisk kan du legge merke til at hun leter rundt etter nødutganger. Selv om du vet at hun ikke trenger å bruke dem, må du la henne føle seg mentalt og følelsesmessig sikker. Ellers vil hun ikke åpne opp.

Når det kommer til dating sikkerhet, er mye av vekten på kvinnen, men menn trenger å føle seg trygge også. Ikke vær redd for å ta mange av de samme forholdsregler, for eksempel å la en venn vite du er ute på en date, holde telefonen i lommen, osv. Hvis dere begge tar disse nødvendige skrittene, vil du både føle deg trygge og ha en mulighet til å etablere tillit.

Vær oppmerksom på røde flagg

Det fine med nett dating er at du har en mulighet til å gå vekk når som helst. Dere to har ikke kjent hverandre lenge nok til å ha en følelsesmessig avkobling. Hvis du ikke gir ut noen av dine personlige opplysninger (som du ikke bør gjøre uansett), kan du avslutte en samtale, glemme den personen og gå videre. Som vi har nevnt tidligere, menn er ikke de eneste som kan fungere på en mistenkelig måte, så det er viktig å se opp for røde flagg. For eksempel kan du legge merke til at de er svært opptatt av å møte opp etter å ha tatt interesse i din økonomi. Hvis dette er tilfelle, har du all rett til å avslutte samtalen og legge den bak deg.

Ta det neste steget når du møter noenSannheten er at du vanligvis kan oppdage mye om en person fra en enkelt date. Du bør være på vakt hvis de begynner å snakke om fremtiden. En rekke personer har også merket seg hvordan de kan se hvor klengete noen kommer til å være etter den første datoen. Normalt kan det å hoppe til sengs på den første natten være veldig veiledende. Videre bør du også være på utkikk etter useriøse spørsmål som virker upassende. Spørsmål som hjelper henne til å føle seg komfortable er fine, men hvis hun begynner å grave etter tidligere forhold, kan det være  hun sliter med sjalusi. Vanligvis er instinktene din beste venn her fordi du fort skjønner når noe føles galt.

For menn er det lett å gå i ideen om å date noen bare fordi de er vakre, men at skjønnhet kan gjøre du mister noen signaler. Når hun gjør noe litt irrasjonelt, ikke overse det og dikt opp unnskyldninger for henne. Par splittes opp etter at skjønnhets-hypnosen dabber av, og folk begynner å se atferden bak personen. Vær på vakt mot kvinner som bruker andres profilbilde, gir feil alder (hvis det er en betydelig forskjell), og inviterer deg til et bryllup for fort etter møtet.

Avslutt på en sterk tone

Ta det neste steget når du møter noenÅ avslutte en date, uavhengig av om det er på nettet eller ikke, kan være vanskelig. Det kommer ned til én ting – er du eller er du ikke interessert i jenta? Hvis du virkelig er det, og klarer ikke vente for å se henne igjen, fortelle henne at du hadde en god tid sammen med henne og at du har lyst til å møte henne igjen. Hvis hun er enig, kan dere snakkes videre i løpet av de kommende dagene. Men hvis hun virket litt tilbakeholden, vent til hun sender deg meldinger. Hvis dere sender meldinger frem og tilbake over et par dager og ting ser ut til å være bra, begynn å planlegge neste date.

På den annen side, hvis du egentlig ikke er interessert i henne, så må man være ærlig. Hvis du ønsker å fortelle henne uten å bli for sløv, er «Jeg har hatt en veldig god tid, og det var hyggelig å møte deg». Det verste du kan si i denne situasjonen. Aldri lyv og fortelle henne at du «ville elske å se henne igjen «, da dette vil gi henne falske håp. Det er ingen grunn til å være slem.

Som du kan se av tipsene ovenfor, å flytte fra dating på nett til en ekte date trenger ikke å være smertefullt. Så lenge du husker disse viktige detaljene, kan du gjøre det vellykket hver gang!

scroll up