facebook sporingskode

Noen ganger så kan online dating sammenlignes med å lese “Where’s Waldo?”. Det er en hel haug med profiler å sile gjennom og det tar ikke lang tid før alle begynner å se identiske ut. De har en tendens til å ha akkurat samme oppsummering også:

“Jeg er en morsom og følsom person som nyter hver enkelt dag. Jeg elsker sport, musikk, venner og familie. Jeg ønsker en godhjertet person som ikke tar seg selv for høytidelig og liker å ha det gøy”

“Jeg er skikkelig flink til å ha det gøy. Jeg liker å henge med venner og generelt få mennesker til å le og ha det gøy, uansett hva vi gjør. Gøy er nødvendig hver eneste dag.”

“ Jeg hater å skrive slike ting. Jeg er en skikkelig hyggelig gutt. Jeg liker å gå på kino, henge med venner, se på mennesker og finne på gøye ting. Jeg er avslappet og flyter med strømmen.”

Her er et eksempel på en ærlig profil:

“ Jeg liker å holde meg for meg selv. Jeg er veldig aktiv utenom jobben, driver med fjellklatring to ganger I uken, og prøver meg litt på yoga av og til. De fleste helgene er jeg med venner på forskjellige klatreturer I området. Jeg er ganske atletisk og kan drive med de fleste sporter uten å gjøre meg selv til en tulling, noe jeg tar stolthet i. Jeg spilte mye fotball i min oppvekst, og hadde en periode der jeg drev mye med Ultimate Frisbee på høyskolen, men nå er jeg mest ute med venner istedenfor å konkurrere.”

Det er verdt å lære seg god grammatikk og fikse stavefeil så godt du kan før du åpner profilen din for publikum. De du prøver å imponere burde se at du vet forskjell på “når” og “da”.

Hvordan Skille Ut Din Dating ProfilaHusk også at du aldri må kaste profilen din ned i deppe brønnen. Ingen er interessert i å lese om depresjonene dine, alle har sine egne problemer og ønsker ikke å bære på dine også.

Nylig forskning sier at minst 35% av moderne forhold starter på nettet. Den samme forskningen indikerer også at disse forholdene har en tendens til å være bedre enn de som starter utenom nettet.

Vær stolt av å være aktiv på nettet. Utnytt fordelen i at vi lever i en æra der vi kan finne potensielle partnere uten å forlate huset.

Online dating profiler er ikke plattformer for å vise andre hvor forferdelig du har det, eller listen over mennesker som har skuffet deg. Ingen liker masete personlighets-typer. Her er ett perfekt eksempel på akkurat denne typen som burde få deg til å ta bena fatt:

“Vel, skal jeg være helt ærlig så er jeg lei av å bli såret rett og slett. Jeg er midt i en skilsmisse, så jeg ser ikke etter den store kjærligheten. Jeg har vært gjennom så mye, så mange ganger, av så mange forskjellige kvinner. Jeg kommer ikke til å være en levende minibank, en sex-dukke, eller en trofe kjæreste for noen igjen. Aldri!”

Hvis du har dårlig erfaring om dating fra før, så ikke ta det opp på profilen din for å røste din frustrasjon. Alltid ha dette området rent og positivt.

Vær alltid ærlig, men ikke på en gang. Ikke hjem usikkerheten din heller. Du vil ikke havne på mange date nummer to hvis du gjør det. Hvis du gjemmer den ekte personligheten din, så vil ikke daten din vite hvem du egentlig er, og du har kastet bort kvelden til begge to.

En gang var jeg ute med en fyr som sa han var 1.99 meter høy på profilen, men når vi møttes så viste det seg at han bare var 1.97. Trodde han virkelig at jeg ikke ville merke den egentlige høyden der vi sto ansikt til ansikt? En løgn fra starten er et rødt flagg som ikke ga han en date nummer to med meg.

Hvordan Skille Ut Din Dating ProfilaFyll dating profilen din med ærlige svar. Det er greit om du ikke fyller ut alt – ikke alle har en komplett profil. Vi har alle feil og mangler, men hvis du skjuler dine så vil det bare se ut som du er uærlig. Å fortelle om alle måtene du har lidd opp igjennom årene vil bare skremme folk vekk. Hvis du er positiv og ærlig derimot, så vil folk sette pris på legitimiteten din, spesielt hvis du gjør det med selvtillit.

Din nett-profil er en plattform der du selger deg selv. Isteden for å ramse opp alle negative tingene om deg, hvorfor ikke fortelle om alt som gjør deg kul? Skryt litt, og fortell hvorfor folk burde møte deg. Ikke overdriv – men fortell andre hva du er stolt av om deg selv. For å virke litt smartere og troverdig kan du bruke denne grammatikk sjekkeren til å hjelpe deg.

De mest forføreriske profilene er de som viser hvem de egentlig er, det som gjør dem glade, og hva de er ute etter I livet. Disse er profilene som får meldinger fra fremmede, som vil ta initiativet til å møte dem.

Hvis det er noen aspekter av deg selv du fortsatt jobber med, så ikke vær redd for å nevne disse tingene også. Å kunne se feilene i seg selv og å jobbe med å forbedre seg selv er en attraktiv fordel , og viser at du er progressiv.

Når du skriver til andre mennesker, husk å behandle dem på samme måte du ønsker å bli behandlet. Vi er alle i den samme singel-båten, og vi prøver å komme oss i land med noen vi finner interessante. Å være høflig og stole på andre kan vise seg å være gunstig, og går begge veier.

Hvordan Skille Ut Din Dating ProfilaHvis du får meldinger fra mennesker du helst ikke vil møte, så ikke vær frekk. Vær snill, men ikke sløs bort tiden, enkelt og greit fortell personen at du setter pris på meldingen, og ønsk dem lykke til videre. Hvis du får samme svar fra noen du er interessert i så ikke ta det personlig. Nett dating er en plattform der du kan bli avvist uten å føle sorg, siden du egentlig ikke har møtt disse enda.

Hvis du følger disse tipsene, så kan du være sikker på at du får svar. Nå vet du hva du må gjøre med de du liker, og de du ikke liker. Du kan også lese flere tips om å starte en samtale, hva menn gjør feil på nett-dating og hva mann skal og ikke skal gjøre for menn på nett-dating.

scroll up