facebook sporingskode

Selv hvor gøy det er å flørte på nettet, så vil det komme en tid der du må møte personen du har pratet med. Her er noen tips til hvordan du kommer deg helskinnet gjennom daten.

Ikke vent med møtet

Å ha et brev-venn forhold er morsomt til å begynne med. Men på et tidspunkt så burde all den flørtingen skje personlig. Hele meningen med nett-dating er å ha det gøy med noen vekk fra tastaturet. Den eneste måten å tenne den gnisten på er å møtes ansikt til ansikt. Dette burde gjøres snarest etter at dere har blitt kjent med hverandre, ellers kan gnisten slukkes temmelig fort.

Sikkerhet først

Alltid ha deres første møte på en offentlig plass. Ikke gi bort for mye personlig informasjon med en gang. Fortell en venn hvor du er og så mye informasjon om daten som mulig før du reiser ut. Gi lyd fra deg selv underveis for sikkerhets skyld.

Tips for å Møte en Nett-Date PersonligAvslutt daten før han vet alt

Den første daten burde ikke vare evig. Hold det kort og søtt så vil han ønske å møte deg igjen for å vite mer om deg og oppmuntre til en date nummer to. Det første møtet handler mer om å utvikle kjemi, eller å finne ut om det er noe mellom dere. Å sitte på en restaurant for første gang uten noe å prate om kan være ganske kjedelig. Samtalen skal flyte naturlig, og tiden vil fly forbi hvis han ønsker å vite mer om deg.

Kle deg riktig

Du får kun en sjanse til å gjøre et bra førsteinntrykk i alle situasjoner, og første date er ikke noe unntak. Kle deg bra på den første daten, vis frem det du har, ikke kle deg opp I noe du ikke føler deg komfortabel i, da vil daten din føle at du prøver å imponere for mye som vil få deg til å virke mer desperat. Spør en venn om tips til hva du kan ha på deg hvis du trenger det. Og alltid gå i fine sko, det siste gjelder både gutter og jenter.

Gå for drinker

Cocktailer på første date passer bedre enn å slurpe kaffe-latte. Se etter en plass med litt private sitteplasser og dimmet lys. Selv en pub kan være en fin plass, og drinkene dere har under praten vil ta livet av nervøsiteten mens dere flørter.

Noe å prate om

Ikke prat i vei, og ikke sitt ukomfortabelt stille heller. Gå over profilen til daten din på forhånd og finn samtaleemner dere kan diskutere. Vær oppmerksom på ting som er passelig å snakke om, spør om hobbyer, favorittfilmer, musikk osv. Hold samtalen naturlig flytende.

Ha det gøy, hvis daten ikke går så bra så er det ikke verdens undergang. Det er nettopp det som er poenget med å treffes på nettet – å teste ut mennesker som virker interessante. Du vil mest sannsynlig gå på flere dater før du treffer en du føler deg komfortabel med.

scroll up