facebook sporingskode

Selv om dating sider pleier å ha høy sikkerhet for å holde kundens informasjon trygg, så trenger medlemmene også å vise litt skjønn. Hvis du ønsker å holde din private informasjon sikker når du bruker en nett-dating side, så følg rådene her:

Nett tips

Beskytt din informasjon

Du har kontroll over informasjonen på din konto. Ikke oppgi fullt navn eller e-post adresse hvis du føler deg ukomfortabel med det. Aldri velge et brukernavn som inneholder noen aspekter av din kontakt-info. Videre bør du alltid være forsiktig når du logger på din konto fra en offentlig data, i tilfelle du ikke klarer å logge ut igjen så kan den neste brukeren være i stand til å gå inn på kontoen din og se alle detaljene om deg. Hvis du bor sammen med andre mennesker, kan det være lurt å logge ut hver eneste gang du er ferdig med datamaskinen din, og sørge for at «automatisk pålogging» ikker er på.

Hold pengene trygge

Det virker som om det kommer en ny historie hver uke der noen sender penger over til en fremmed ved å bli lurt på nett. Så snart du sender penger over Internett blir transaksjonen vanskeligere å spore med hvert minutt som går. Av denne grunn bør du ignorere og rapportere eventuelle forespørsler om penger umiddelbart. I all sannsynlighet, vil du ikke ha vært den første personen lurt den dagen. I tillegg til dette , bør du aldri gi finansiell informasjon ut til alle som spør. Dette inkluderer bankinformasjon, bankkortnummer, personnummer, osv.

Hold deg sikker på nettetVær skeptisk til suspekte profiler

Selv om vi alle skulle ønske det ikke var slik, kan Internett være svært usikker til tider. Du bør alltid blokkere og rapportere eventuelle mistenkelige brukere du kommer over. Denne prosessen er enkel, og du vil finne de riktige linkene på profilsiden.

Du bør også gjøre det samme hvis du ser noen bryte Terms of Service for bruk av nettstedet. Slik oppførsel inkluderer: ber om penger, oppfører seg upassende, sende trakasserende meldinger, finne mindreårige brukere, sende spam-meldinger, og lage falske profiler. Hvis du ser noen av disse, kan det å rapportere dem bidra til å holde nettstedet morsomt og hyggelig for alle andre.

Tenk før du gjør noe

Selv om nett-dating sider gjør sitt beste for å beskytte alle medlemmer, bør du fortsatt å være oppmerksom på og ta affære hvis du ser noe rart. Til syvende og sist, bør du unngå folk som vil snakke med deg utenfor en nettstedets meldingstjenester, folk som hevder å være på reise eller arbeider i utlandet, folk som hevder å være nylig enke, meldinger som inneholder linker, forespørsler om personlig informasjon så gaver kan sendes, folk som ber om penger, og andre som oppfører seg mistenkelig.

Offline tips

Det gøye med nett-dating er å møte personen du har snakket med personlig. Ikke bli betatt av tanken på å møte noen, da kan du fort åpne deg opp for skuffelse

Ikke forhast deg

Hvis du ikke føler deg klar til å møte opp med noen, la dem vite det så fort som mulig. Hvis de virkelig ønsker å møte deg, vil de være villig til å vente. Også er du mer enn velkommen til å gjennomføre din egen bakgrunns-sjekk på vedkommende som et ekstra lag med beskyttelse.

Hold møtet i offentligheten

Aldri godta en forespørsel om å møtes i et privat hjem eller sted hvis det er første gang dere møtes. Velge et offentlig sted og hold dere ved befolkede områder. Hvis daten din spør om du vil være med hjem, prøv å vent til andre daten. Hvis de liker deg, vil de være villig til å vente. Hvis de ikke aksepterer dette, er det deres tap.

Ikke drikk alkohol

Drikking kan svekke dømmekraften din, så sørg for å holde seg til noe alkoholfritt, hvis du må ha en øl eller et glass vin. Hold deg til så lite som mulig.

Si ifra til en venn

Husk å alltid la en venn eller et familiemedlem vite at du er på en date. Og la alltid mobilen være på i tilfelle.

Hold deg sikker på nettetKjør selv og pass på tingene dine

For det første bør du alltid komme deg på daten på egenhånd, slik at du har full kontroll over hvordan du kommer deg hjem igjen. Hold din personlige ting i lommene og vesker, slik at du ikke trenger å bekymre deg for at andre får tilgang til dem.

Vær forsiktig med langdistanse forhold

Alltid bestille hotellet selv hvis du skal på en langdistanse date. Aldri fortell daten din hvor du bor. Husk å holde venner og familie informert slik at de vet hvor du er, og kan komme og hjelpe deg om nødvendig.

 

scroll up