facebook sporingskode

Ønsker menn virkelig kvinner med en stor “hekk”?

Akkurat nå er det en overflod av vakre kjendiser som Nicki Minaj eller Kim Kardashian. Disse kjendisene er mer enn villig til å vise frem sin stolte bak, og begge to har gjort dette så ofte som mulig. Men hva er det en mann virkelig ønsker? Er det bare gøy å se den enorme hekken til Nicki Minaj eller er det virkelig dette menn er ute etter når de jakter på en potensiell partner?

Alle magasiner sier at akkurat nå så er det “inn” med en stor rumpe. På høsten sa et av de mest populære mote-magasinene “Vogue” at “vi er offisielt inne i æraen av store rumper”, og ga en hyllest til Kim Kardashian. Vi svømmer I et hav av store bakender, dette har også gitt fart på fenomenet ’twerking’.

 rumpe som Nicki Minaj

Tradisjonelt så har store bakender blitt assosiert med mørke kvinner, men I dag er det et stort ideal innen kropps-fasonger. Mange tror at dette er mer imøtekommende når det handler om den sensuelle kvinnekroppen. Men gjør det virkelig det? Eller fokuseres det kun på den ene delen av kvinner, som oppmuntrer til mer trening og forming av rumpen? Ikke bare det, men hva syntes menn?

Flere studier viser at menn er gale etter den nye kropps-idealen, og elsker store rumper mye mer enn før. Den østerrikske forskeren Karl Grammer har inkludert dette I sin forskning, og det viser seg at menn assosierer vakre kvinner med god helse av denne grunnen, de ønsker yppige kvinner med feminine kurver og former.

En studie laget av Texas University har også vist at menn foretrekker en rumpe med kurver. Dette trenger ikke bety en stor rumpe, men heller en formfull rumpe. Siden menn ser mer på formen isteden for størrelse, så kan ikke rumpen være for flat.
Men hvorfor? Hvordan kom menn med ønsker om en formfull og potensielt stor rumpe frem I dagslyset?

Svaret finnes langt tilbake I forhistorisk tid, da en formfull bak var et tegn på fruktbarhet. Det er derfor menn instinktivt gikk etter kvinner med sensuelle rumper som oste fruktbarhet, slik at barna skulle vokse opp friske.

Derfor er dette idealet fortsatt knyttet i menn. I tillegg , utenom fruktbarhet, så symboliserer en stor rumpe god helse og vitalitet. Når store rumper tenner menn, så er det en kombinasjon av en smal midje og en stor ende, og dette er hvor mannens primitive instinkt slår seg på, av kvinner som har potensiale for å bli gravide menn som enda ikke er det.

Samtidig så har ikke kropps-idealet om den store rumpen dukket opp blant menn. Flere og flere kvinner har startet å trene rumpene sine, I jakten på den perfekte “Nicki Minaj” rumpen. I denne sammenhengen har flere Instagram profiler dukket opp der jenter viser hvordan andre jenter kan oppnå denne kropps-idealen. Blant disse finner vi Jen Selter, som har blitt berømt på sosiale medier for hennes rumpe selfies. Hun har utviklet sin rumpe-størrelse gjennom trening, og hun viser andre jenter at det er mulig å få en lignende rumpe uansett om man ikke er født med det.

Men ønsker alle jenter en rumpe som kan oppnå Nicki Minaj sin?

Selvsagt, alle jenters rumpe er forskjellige, og det personlige kropps-idealet for individuelle jenter er nok mer knyttet til hvem hun er, enn den generelle kropps-idealen. Kanskje er idealet om store rumper bare en del av å lage et sunnere bilde av jentekroppen enn de magre modellene vi har sett tidligere.

For eksempel, flere skribenter har hyllet Nicki Minaj som en feminist som har tatt kontroll over sin egen seksualitet, og fortelle menn at hun liker å riste på gaven hennes mor ga henne uten at han kan røre. Dette er tydelig representert I sangerens låt “Anaconda” der Nicki Minaj gir Drake en lap dance. Da hun strekker seg ut for å beføle seg selv, smekker hun hånden hans unna og går stolt vekk.

Utenom helsen, så er det faktisk andre fordeler for kvinner med store rumper. Forskning fra University of Pittsburgh indikerer at ekstra fettlagre rundt bakenden gir en større sjanse for å få smarte barn. Grunnen for dette er er at fettlagrene rundt en kvinnes rumpe og lår blir brukt under utviklingen av barnets hjerne. På denne måten gir fettet ekstra næring nå barnet ammer, dette viser en vitenskapelig knytning mellom store rumper og smarte barn.

 rumpe som Nicki MinajDet viser seg da, at det er flere fordeler med å skaffe seg en stor rumpe, og den viktigste grunnen er at menn er ville etter det, så lenge den er formfull! Så hvis vi skal høre på menn og den moderne kropps-idealen så er det bare å begynne å trene knebøy!

Det er sant at menn interesserer seg for det moderne perspektivet av en kvinnes kropp, men det er fortsatt andre ting menn forventer når de leter etter en date, som ikke omhandler kroppen til Nicki Minaj eller Kim Kardashian. Menn har også forventninger på deres første date etter å ha møtt kvinner på en dating side på nettet, I tillegg til at kvinner også burde vite hvilkne trekk de skal vise når de er sammen med sin date, og hvordan fremvise sin profil på datingsiden. Det er mye mer å ta hensyn til. Og du kan like gjerne prøve å finne andre effektive metoder selv. Men det å være sunn og ha et moderne kropps-ideal er den nye hypen.

 

scroll up