facebook sporingskode

Nett-dating er et fantastisk verktøy som har hjulpet mange mennesker komme sammen og finner kjærligheten. Dessverre har det også ført til noen sjokkerende dating historier. Nylig gikk en kvinne gikk på sin første date og alt så ut til å gå bra. Til hennes overraskelse så han bedre ut i virkeligheten enn på nettet, noe som er sjeldent å oppleve. Men en liten stund senere fikk han en telefon.. fra sin kone!. Selv om de var «skilt» bodde han fortsatt sammen med henne, og hun trodde ekteskap fortsatt holdt.

Hvis du selv har drevet med nett-dating, er du nødt til å ha opplevd noen morsomme historier, selv om de ikke er så alvorlig som denne. Sjekk ut disse 10 nett-dating tipsene vi har samlet fra eksperter, basert på andres erfaringer.

Poeng Systemet

La oss starte med et poengsystem . Først må du bestemme de viktigste egenskapene du ønsker å se i din partner. Deretter legg disse egenskapene til menneskene i livet ditt, som venner, kollegaer, familiemedlemmer, osv. Etter å ha avgjort hvordan disse menneskene baserer seg på poeng systemet kan du vurdere folk du møter på dating sidene med samme system. Dette vil hindre deg i å kaste bort tiden din med folk som ikke har de egenskapene du er ute etter i en person .

Ønskeliste

I tillegg til trekk, bør du også skrive ned nøyaktig hva du ønsker fra din neste partner og forholdet. Ved å skrive all denne informasjonen ned kan det hjelpe deg til å innse akkurat det du vil, og du kan selv bli overrasket over noen av de tingene som kommer ut. Prøv å bruke så mange detaljer som mulig når du skriver om viktige temaer som karriere, fremtidige barn, livsstil, osv

Nett-dating tipsKort ned profilen din

Med alle de eksperimenter og tester vi har sett gjennom årene har alle et sentralt punkt i felles – ikke skriv en lang historie i din profilbeskrivelse. Når du har registrert deg, er det lett å tenke at «de trenger å vite alt om meg», men kort og greit er alltid best.

Utvid alternativene

Samfunnet mener at vi ikke bør være på mer enn en datingside samtidig, men det er ingen problemer med å prøve ut flere nettsteder. Forskjellige nettsteder og apper tilbyr ulike funksjoner og en annen gruppe mennesker , så det er til din fordel for å prøve flere ut .

Ta deg god tid når du leter

Selv om vi bruker mye tid på å fylle ut alle de forskjellige spørreskjemaene når vi registrerer oss på en nett-dating plattform, kan de miste sin verdi hvis søkevaner endres. Resultatene av søkene vil endres i henhold til dine preferanser.

Dropp sarkasmen

Komedie kan være et vanskelig tema på nettet, siden du er avhengig av at publikum lese det nøyaktig hvordan det skal leses. Hva er problemet med dette? Som oftest vil ikke folk lese det slik du tenkte det. Av denne grunn bør du fjerne ethvert forsøk på vitser og sarkasme.

Vis interresser

Hvis besøkende på profilen din lære alt det er å vite om du i løpet av sekunder, har de ingen grunn til å sende deg meldinger. I stedet må du vekke folks interesse slik at de umiddelbart ønsker å lære mer om deg. Så snart du har opprettet denne mystiske kvaliteten i profilen din, vil folk ikke ha noe annet valg enn å spørre for å finne ut mer om deg.

Vær positiv

Forskning tyder på at negativitet i en profil er en stor nedtur. Når du er på nett, jakter folk på noen som lyser opp dagen, ikke gjøre det verre. Ha en positiv holdning i profilen din og være optimistisk.

Nett-dating tipsSelg din profil

En av de største feilene som folk gjør når du flytter fra sted til sted er å bruke nøyaktig samme profil og bilde. Ulike nettsteder tiltrekke seg ulike mennesker så sørg for å justere profilen din tilsvarende. Prøv å bruke andre ord og forskjellige bilder for å se hva slags reaksjon du får. Det er ingenting galt med å endre bilde og profil nå og da hvis du ikke ser resultater.

Gi eksempler

Hvis du er på utkikk etter noen som deler de samme interessene som deg, burde disse interessene være i profilen din. Husk at noen av de beste relasjoner er bygget på motsetninger. Med dette i tankene, vær forsiktig med å være for selektiv i å bruke Tinder og Match.com.

scroll up