facebook sporingskode

Hvis du bestemmer deg for å prøve å finne kjærligheten I livet ditt gjennom nett-dating, er det mange ting du bør vurdere før du velger din søkeplattform. Prisen er spesielt viktig når du prøver å filtrere ut noen dating sider som du ikke ønsker å bruke. Det kan imidlertid være vanskelig å forstå hva det egentlig koster å bruke dating sider, og på grunn av dette er utgangspunktet for denne veilederen å forklare hva kostnadene inkluderer på dating siden du velger å bruke.

Medlemskaps priser for nett-dating sidene varierer avhengig av hva du er ute etter, hvor du kikker, og hvor alvorlig du har tenkt å være. I moderne samfunn, er det en rekke forskjellige typer av nett-dating sider. Noen er gratis, mens andre er alt annet enn gratis. Det er fordeler med å alle typer datingsider, og det avhenger av hva du er ute etter, hvilke nettsteder vil gagne deg mest hvis du var medlem. Prisen er ofte en god indikator for nivået av seriøsitet blant medlemmene på dating siden i forhold til deres søken etter en partner.

Derfor kan dating sider deles inn i tre hovedgrupper:

  • De gratise dating sidene. Som foreslått av tittelen er disse gratis, og hvis du ikke er ute etter et seriøst forhold er disse vanligvis det beste alternativet. Ved hjelp av disse datingsidene , kan du chatte med andre single uten å måtte betale for medlemskap, og som med andre portaler, er det en sjanse for å møte en person du ønsker å bli bedre kjent med.

 

  • Nett-dating priserDating sider, der medlems-prisen er rundt femten dollar i måneden, for eksempel com, som belaster $ 2,75 per uke (ca $ 11 per måned). For å sette det i et annet perspektiv, disse dating sidene koster mindre enn en natt på byen. Fordelen med å søke på nettet i stedet for på nattklubben er fraværet av både støy og folkemengder, og du kan ta deg tid mens du sitter komfortabelt hjemme. Dette gjør det lettere å bli kjent med nye mennesker, fordi, i motsetning til på klubben, kan du faktisk ha en samtale med hverandre. Det er mer avslappet, og du unngår alle stress og press du vanligvis ser på nattklubber, spesielt hvis du er der for å prøve å score. Medlemmene er på jakt etter en partner, ikke for en natt med moro.

 

  • Det er andre dating sider der medlemskaps prisene er på tretti dollar i måneden eller mer, for eksempel. Når du er i denne prisklassen blir jakten etter en partner plutselig mye mer interessant. Et en-måneds medlemskap på siden koster $ 115, så det er rimelig å anta at medlemmene tar deres søken etter en partner på alvor. De fleste er ute for å finne ekte kjærlighet – Hvis du er klar for å betale så mye penger hver måned, er du vanligvis klar for et solid og langvarig forhold. Disse dating sidene tilbyr vanligvis svært vellykkede opplevelser med nett-dating.

 

  • Det brede spekteret med tilbud du får når du taster inn de ulike dating sidene kan være overveldende. Mange single faller i fellen og akseptere medlemskapet, som lett kan ende opp med å bli et komplett mareritt – spesielt når du får regningen. Når du først starter, er du vanligvis ikke godt kjent i priser og vilkår, noe som gjør det spesielt viktig å være forsiktig før du bekrefter noe. Mange nett-dating sider tilbyr rabatter hvis du kjøper flere måneder med premium medlemskap på en gang. Det er derfor viktig å vurdere hvor lenge du faktisk ønsker å holde premium medlemskapet, siden det er lett å bli lurt av rabatter som får brukeren til å tro at å kjøpe et medlemskap i en lengre periode er en bedre avtale. De månedlige priser for en langsiktig medlemskap kan virke stor, men hvis du ikke har tenkt å bruke premium medlemskap lenger enn for eksempel tre måneder, vil det ikke spare deg noe, siden du er nødt til å fortsette å betale. Følgende er et eksempel:

 

  • En måned: $28 per måned
  • Tre måneder: $19 per måned
  • Seks måneder: $14 per måned
  • Ett år: $12 per måned
  • Hundre år: $1.25 per måned

Nett-dating priserDet finnes ingen nett-dating sider som tilbyr et medlemskap som varer i hundre år, men eksempelet ble brukt for å illustrere poenget . Det er et enkelt psykologisk triks, som reduserte priser på en vare som ikke var planlegt å kjøpe. Det er ikke en god avtale med mindre du allerede hadde planlagt å kjøpe det. Det er ikke smart å bli lurt av rabatt for langsiktig medlemskap, men det motsatte er for dårlig også , hvis du finner noen å være sammen med, men ditt medlemskap løper ut før det kan bli til noe fordi du bare kjøpte den første og dermed dyreste måned. I denne situasjonen, må du vurdere selv om det er verdt å kjøpe en dyr måned for en enkel person. Anbefalingen for medlemskap er å kjøpe enten tre eller seks måneder, avhengig av hvor lenge du føler at du trenger å holde utkikk.

scroll up