facebook sporingskode

Jeg ble så glad da Andrè ringte meg. Vi gikk ut en gang etter å ha møtt hverandre på en datingside, og jeg fant ham ganske attraktivt. Etter ikke hørt på han på en uke, fikk jeg en melding fra han på min telefonsvarer som var litt skuffende. Han ba meg på middag igjen… med sin mor, som frivillig ville betale.

Andrè var ikke den første snodige personen jeg avviste basert på en enkelt melding. Noen potensielle partnere var uhøflige, noen var uhygienisk, og noen var sent ute. Du kan si at jeg er for kresen, men jeg var bare selektiv – Jeg hadde ikke tenkt å inngå kompromisser om hva jeg er ute etter i en mann. Basert på mine erfaringer med alle de gale gutta, tenkte jeg å dele det jeg har lært av dem.

  1. Hvem burde betale?

Person som betaler bør ikke være moren til daten din (du bør heller ikke møte henne på date nummer to, men det er en helt annen historie). Vanligvis er det menn som betaler på den første daten, men dette kan være forvirrende hvis du dater en av samme kjønn. Sannheten  er at det spiller ingen rolle hvem som betaler for den daten, så lenge personen gjør det uten å hoppe over tipsen. Ta ut noen kontanter før du går ut (og la kuponger ligge hjemme). Å gå ut med noen som er grådige er en stor turn off og en indikasjon på fremtidig  atferd. Og hvis du spurte ham ut, bør du være den som betaler for middagen.

  1. Merknader når man møter noen for første gangSi ifra hvis du ikke er interresert

Noen jeg kjenner var nylig på en date og skrøt til meg om hvor flott det var. Jenta lo av vitsene hans, var komfortabel med ham, og kjemien føltes riktig. Du kan da forestille deg hans skuffelse da det ikke ble en date nummer to, men enda viktigere, ingen respons fra henne i det hele tatt. Dette kan være urovekkende og forvirrende for noen. Hvis daten gikk dårlig, ville det hvære forståelig at hun forsvant, men hvis hun bare prøver å avvise han skulle hun ha sagt det. Du trenger ikke å gjøre en stor ting ut av å fortelle noen du ikke er interessert i, men du bør ikke la noen henge heller.

  1. Vær tydelig

«Jeg skadet meg selv i går, men jeg kan ikke fortelle deg hvordan.» Sa en fyr til meg etter vår sjette date. Om han skadet seg i en slåsskamp, et fetish scenario eller på et treningsstudio var irrelevant. Holde deg unna små hemmeligheter, holder du tilbake informasjon er det ikke et godt tegn. Ingen ønsker å date en mystisk mann.

  1. Pass på hva du sier

En venn av meg klaget over at alle menn hun datet snakket for mye. I sitt forsvar så er hun veldig veltalende, og oppførsel er viktig for henne. Min venn tar ikke i betraktning at de fleste som plaprer i vei gjøre det ut av nervøsitet. Noen mennesker vet rett og slett ikke når de skal holde seg til merknader istedefor hele historier. Du trenger ikke å date en som prater for mye, men prøv å ikke holde det mot en person – vi er alle mennesker.

  1. Vær deg selv

Ikke risiker hvem du er for å glede noen andre. Hvis du ikke liker måten noen kler seg, ikke prøv å endre dem. Hvis daten din ikke liker måten du tipser på i restauranten, ikke prøv å rettferdiggjøre dine handlinger. Med mindre du gjør noe galt, det du sier og gjør viser hvem du er. Hvis du beklager de for de tingene daten din ikke liker, sier det mye om din karakter, eller mangel på det. Det er ingenting galt med utvikling og å bli en bedre person, spesielt hvis noen du dater inspirerer deg til det. Men hvis du gjør det for å vinne noen, vil du bli sett på som desperat.

scroll up