facebook sporingskode

Studier viser at minst 1 av 3 lykkelige par møtes gjennom online dating. I en verden styrt av sosiale medier så er nesten alt vi gjør avhengig av Internett. Om man er på leting etter en ny karriere, holde kontakt med venner, finne en god barnevakt eller å bestille bord på en fin restaurant. Da kommer det ikke som noen overraskelse at det å finne en partner å gå på date med skjer her også.

Med det sagt, så kan det virke skremmende å lage en online dating profil. Det er ikke lett å male et bilde av seg selv uten å virke for desperat eller hovmodig. Vi har spurt et panel av eksperter om hvordan man lager en dating profil som blir lagt merke til.

HVORDAN LAGE EN EFFEKTIV ONLINE DATING PROFIL:

 • Få Hjelp Fra Vennene Dine: Spør vennene dine om å lese profilen din, og gi deg råd om hva du burde legge til. På mange måter så kjenner vennene dine deg bedre enn du gjør selv.
 • Ikke Bruk klisjeer: Ikke legg til setninger som alle bruker, som “Jeg liker å gå lange turer på stranden” eller “Jeg liker å se på solnedgangen”. Hvem gjør ikke det? Legg til setninger som viser hvordan type du er, helst med dine unike trekk. Hvor mange profiler har ikke du lest som sier “Jeg elsker å gå i regnet uten paraply”? Høres ikke denne personen ut som noen du ikke har lyst å møte?
 • Skriv Ned Dine Aktive Hobbyer: Mennesker ser for seg hvordan de vil passe inn i ditt aktive liv. Gi dem en liten smakebit ved å liste opp de tingene de kan sammenligne seg med. Å kalle seg selv en “Internett guru” eller “Film ekspert” sier til andre at du alltid sitter hjemme. List opp ting som viser at du er aktiv og engasjerende, som å dra på hyttetur, konserter eller å se på en volleyball kamp.
 • Bruk Aktive Bilder: Profilbilder som viser hva du liker å gjøre definerer deg i mange sine øyne. Mennesker vil svare til profilen din hvis det viser deg på vei ned slalåmbakken med et stort smil. Det viser hvem du er på en ekte måte, et bilde viser mer enn tusen ord tross alt.
 • Dating Profil Til Å Skille Seg UtForbli Positiv: Prat alltid om deg selv med en positiv tone. Tenk på dating profilen din som en jobbsøknad. Hvis du hadde vist den til en mulig arbeidsgiver så ville du ikke snakket om hvorfor du ikke skulle bli ansatt? Selvsagt ikke. Fremheve det positive med deg selv på din dating profil.
 • Aldri Overdriv: Det er ikke noen vits i å overdrive eller lyve om noe som helst – Daten din vil finne ut din ekte høyde, hårtap, eller arbeidsledighet når dere møtes personlig uansett. Du vil starte forholdet på feil fot, og vil mest sannsynlig ikke gå på en date nummer to. Selv om ærligheten ikke viser at du er den mest fantastiske personen i verden, så er en løgn mye verre.
 • Vær Presis: Ikke vær uklar – vær spesifikk når du svarer på spørsmål. Du vil virke mer interessant og det vil utvide en samtale når du prater i detaljer. Ikke bare si at du liker å reise, fortell hvor du ønsker å reise og hva du har lyst til å oppleve der.
 • Hold Profilen Din Oppdatert: Prøv å hold profilen din så oppdatert som mulig, legg til hva du har gjort nylig, reiser, opplevelser i jobben, og viktigst av alt, profilbilde av deg selv.
 • Stave-Kontroll Er Din Venn: Dårlig staving og grammatikk i en profil indikerer din utdannelse og modenhet. Ta i bruk stave-kontrollen som finnes i de fleste tekst editorene for å ha en god profil uten skrivefeil. Du kan spørre om hjelp med denne grammatikk-sjekkeren hvis du vil.
 • Dating Profil Til Å Skille Seg UtSmil: En nylig studie viste at 96% av mennesker foretrekker profilbilder der personen smiler istedenfor forføreriske bilder. Vis frem et autentisk smil for å vise deg fra din virkelige side.
 • Bruk Nye Bilder: Ikke bruk bilder som er over ett år gamle. En felles frustrasjon blant mennesker vi møter på nettet er at profilbilde viste ikke hvem de var i virkeligheten. Å holde bildene oppdatert kan minimere den risikoen.
 • Hold Det Kort: Ingen ønsker å høre hele livshistorien din med en gang dere møtes. De ønsker ikke å lese hele “Krig og Fred” sitert på din profil. Hold svarene dine korte og presise. Kortfattethet er nøkkelen til å få dem mer interessert.
 • Ha Det Gøy: Mennesker liker å tilbringe tid sammen med en som kan få dem til å smile. Vis dem din humoristiske side når det passer. Å få noen til å le kan være den beste måten å bryte isen på.
 • Bruk Et Bilde Av Deg: Ikke bruk et bilde der du er en av mange. Du burde være foran I midten hvis det er flere i bilde. Klipp eller sensurer ut andre hvis du kan.
 • Nyt Solen: Studier viser at bilder tatt på sommeren er mer forlokkende enn de som er tatt i andre værforhold.

Å FINNE EN GOD DATE:

 • Positivitet: Hvis noen begynner å klage på exer, venner, sjefen, eller noe annet på deres profil, så gå videre. Hvis de klager på nettet så se for deg hvordan de er i virkeligheten.
 • Selv-Fokusert: Det er ikke noe galt i å snakke om seg selv, men hvis personen du snakker med ikke har spurt om deg, eller gitt deg tid til å prate om deg selv, så gå videre til neste profil. Den personen snakker til deg, ikke med deg.
 • Timeplan: Hvis alle bildene en person legger ut er fra nattklubber , så vil du mest sannsynlig ikke like å være sammen med dem hvis du liker å legge deg tidlig.
 • Avhandlinger: Hvis hele profilen deres er en sammenhengende setning så viser dette en mangel på oversikt, du ser på en som ikke vet hvordan man skal filtrere seg selv.
 • Karakter: Hvis profilen nevner familie og venner noen ganger, eller om de liker å hjelpe andre, så er det et tegn til god karakter, og indikerer at de ikke kun er opptatt av seg selv.

Dating Profil Til Å Skille Seg UtSå det å ha en best mulig nett-dating profil vil være billetten din til å møte den ideelle partneren i livet ditt. Det vil gi deg nøkkelen til å ha en god dating opplevelse. Les her hva menn forventer på nett-dating og når de møter kvinner for første gang. Men viktigst av alt, ta det rolig og ha det gøy, ikke legg press på deg selv, men ta det i det tempoet du føler deg komfortabel med.

scroll up