facebook sporingskode

I begynnelsen kan nett-dating være vanskelig å få teken på. Vi har spurt flere kvinner om deres opplevelser innen nett-dating. Kanskje du føler deg truffet, eller kan lære av deres svar.

Vær tilgjengelig

Scenarioet: “En mann sendte meg en melding og spurte om jeg ville være med å ta en drink. Jeg svarte at jeg ville gjerne være med, og når jeg spurte om når vi skulle ut, så svarte han med at han var bortreist i et par dager, men skulle komme tilbake til meg når han kom hjem.”

Løsningen: Ikke spør en kvinne ut for å så utsette daten. Vær tilgjengelig hvis du er ute på markedet. Innen du er klar så har hun mest sannsynlig mistet interessen – ingen kvinner vil vente på en fremmed mann. Vær følsom med sikkerheten til damene når du er på date.

Vær høflig

Scenarioet: “En mann spurte meg om søte hvite jenter som meg liker muskuløse mørke menn som han selv”

Løsningen: Ikke beskriv din fysiske karakter til en helt fremmed, med mindre du er ute etter en one night stand. Kvinner ønsker ikke vite om anatomien til fremmede på en nett-dating side.

 Ja og Nei om DatingHa selvtillit

Scenarioet: “Jeg gidder ikke engang fullføre å lese profilen til en som begynner med: Jeg er ikke helt sikker på nett-dating”

Løsningen: Det er vanlig å være kritisk til å ha en profil på en nett-dating side. Men visste du at alle andre medlemmer er like kritisk? Hvis du forteller mennesker at du føler deg ukomfortabel med å drive med nett-dating så avslører du bare din egen usikkerhet.

Komplimenter andre

Scenarioet: “Menn forteller meg at bildet mitt må være falskt, fordi jeg er så vakker at det er for godt til å være sant. Jeg vet at dette skal være et kompliment, men det bare føles ikke riktig ut.”

Løsningen: Hvordan skal en kvinne svare på en slik melding? “Ja, jeg er ganske vakker!”. Ikke bruk kleine sjekke-replikker på en dating side. Gi komplimenter for all del, men vær varsom på hvilken måte du gir det.

Vær Realistisk

Scenarioet: “Jeg sa nei til en fyr på en høflig måte. Men han tok ikke nei for et svar, han ramset opp alle tingene vi hadde til felles og hvor godt vi passet sammen. Jeg setter pris på iherdigheten, men jeg var ikke interessert. Jeg endte opp med å blokkere han helt etter alle meldingene.”

Løsningen: Du kommer garantert til å bli avslått. Godta det og gå videre. Det er det flotte med nett-dating – du har flere muligheter. Når en kvinne ikke er interessert i deg, godta det med æren I behold og prøv lykken med en ny person. Ikke prøv å overtale en til å like deg.

Vær I forkant

Scenarioet: “Jeg snakker med en type jeg er skikkelig interessert i. To uker har gått og han har fortsatt ikke spurt meg ut på en date.”

Løsningen: Hvis du finner noen du er interessert i og kjemien er riktig, ikke sløs bort tiden. Modighet er forførende, og det lille vinduet er en tikkende klokke. Å sende meldinger frem og tilbake på en dating side kan bli kjedelig. Du driver ikke med forhandlinger.

 Ja og Nei om DatingVær spørrende

Scenarioet: “Jeg møtte en fyr jeg virkelig likte på en nett-dating side. Noen dater senere fortalte han meg at han likte meg også, han likte meg så mye at han ville ta ned dating profilen sin, og ba meg gjøre det samme.”

Løsningen: Å fortelle en kvinne hva hun skal gjøre er en dum ide. Ingen ønsker å få instruksjon fra partneren sin. Det er et partnerskap ikke et diktatur. Hvis du vil at hun skal fjerne sin profil, så fortell at du har tatt ned din. Hvis hun liker deg vil hun også ta ned sin.

Vær spesifikk

Scenarioet: “En mann sendte melding til meg og lurte på om jeg hadde noen planer for helgen. Det føltes vagt, generelt og ikke personlig I det hele tatt.”

Løsningen: Du blir sammenlignet med mange andre menn som har sendt meldinger med henne, mange har vært spesifikke, de spesifiserer meldinger etter hvem de skriver til, og sender ikke samme melding til flere kvinner. Ikke snakk til henne som om hun vær en kollega du står i heisen med.

Lær av disse scenarioene, nyt opplevelsen, og ikke press deg selv eller andre i å prøve nett-dating. Du kan lese flere tips om hvordan du møter en date for første gang her. Du kan også finne tips om dating emner for både menn og kvinner her. Du er kanskje interessert i hva du kan forvente når du begynner å bli aktiv på nett-dating.

scroll up