facebook sporingskode

Hvis du har vurdert nett-dating så har du kanskje også lurt på om folk faktisk finner den rette på disse nettsidene. Bare eksplosjonen av dating sider på nettet de siste årene indikerer at det ligger en del suksess bak det.

Dating sider, speed dating, og blind dates,  som sjeldent ble nevnt før i tiden, er nå blitt et vanlig fenomen som blir brukt av millioner av mennesker, og det er ikke lengre noe mennesker holder skjult fra hverandre. Nett-dating sider har blitt nevnt I pressen, på TV og på radio, og i dag er det en akseptert måte å finne en partner på. Mange brukere på dating sider eller apper linker til dere Facebook side for å fortelle venner og familie at de leter etter et seriøst forhold

I våre aktive liv er det få som har tid til å finne en partner ved å gå på bar, fester eller andre treff, og forskning viser at flesteparten av singlebruker en eller flere typer dating sider for å finne den rette. Av disse så er mer enn en tredel villig til å betale for et medlemskap. Dette viser hvor seriøse single er når det kommer til nett-dating.

Kan du lykkes med nett-datingDet å ha muligheten til å finne en partner fra sin egen stue er en tidsbesparelse. I tillegg er sjansen for å finne en partner gode hvis du møter en i nærheten, fordi mennesker går ofte på flere dater når de bruker nett-dating.

I dag har faktisk 11% av forholdene oppstått pågrunn av en form for nett-dating: Det er en stor sjanse for at et av parene du kjenner til har møtt hverandre på nettet.

Tydelig så har det blitt gjort mye forskning på suksessen på nett-dating. Studiene kommer fra forskjellige kilder, og noen nummer er mer troverdig enn andre. De forskjellige dating sidene har deres egne studier der de viser deres egen suksess rate på rundt 90-98%, dette burde du selvfølgelig ta med en klype salt, siden dating siden selv ansetter personen som gjør studiene. På en annen side så kan du stole på studiene som er gjort av uavhengige forskere, Gallup for eksempel har ingen grunn til å gi useriøst resultat. Disse uavhengige undersøkelsene er nettopp det som viser at det er stor sjanse for suksess når du bruker en dating side eller app

For Norge så viste tallene at cirka 25% av norske par som møtte hverandre mellom 1997 og 2001 traff hverandre på Internett, dette plasserer Norge på tredje plass på listen over land som er mest aktive på nett-dating.

Kan du lykkes med nett-datingEn tredel av nordmenn har svart at de er klare for å finne et forhold på nettet, og en økende mengde over 40 har begynt å bruke Internett til nettopp dette. Blant nordmenn som bruker dating tjenester på nett, finner 79% seg en partner å gå på date med, og dette tallet er høyere for kvinner enn menn. 46% av Internett datere som møttes i virkeligheten har funnet en stabil partner.
Disse tallene viser at nett-dating faktisk virker. Det er stor sjanse for at du kan finne en partner å dele livet med hvis du bruker en eller flere dating tjenester på nett, men det skjer ikke alltid automatisk. Det er kanskje lett å ta i bruk tjenesten, men for å lykkes så må du legge i litt mer arbeid enn bare å registrere deg på en dating side.

Du må være aktiv på favorittsiden din., les og send meldinger til profiler som interesserer deg, og selvfølgelig gå på dater med mennesker du har felles interesse med.

Selv om det tar litt tid, så er det fortsatt en tidsbesparende måte å finne en partner på i tillegg til å være effektiv og gøy – og hvem vet, kanskje ditt livs kjærlighet kun er et par klikk unna.

scroll up