facebook sporingskode

I den moderne verden er nett-dating ganske vanlig. For noen er det den eneste måten fremmede møter hverandre. For andre nylig single mennesker kan det være helt nytt og annerledes. Disse menneskene kan finne nett-dating frustrerende og gi det opp tidlig.

Grunnen til frustrasjonen hos disse menneskene er deres urealistiske forventninger. De forventer at reglene for nett-dating er lik reglene vi har i den virkelige verden.

Med det i tankene, her er hva som skjer når nett-dating hender på feil måte:

Du vil mest sannsynlig ikke finne den rette på første forsøk

Nett-dating handler om å møte mange personer. Det er garantert at du kommer til å havne på et par dårlige dater før du finner noen du passer sammen med. En date du er på kan virke fantastisk for deg, men partneren din behøver ikke føle det samme. Ikke bli umotivert når dette skjer. Rist det av deg og prøv igjen. Det er dette som er så flott med nett-dating, du kan holde på helt til du får det til uten konsekvenser.

Nett-dating handler om tall

Tradisjonelt så pleier mennesker å bli litt bedre kjent med hverandre før de går på en date med dem. Dette er på en måte å sjekke ut personen på forhånd. Forskjellen med nett-dating er at dette skjer på daten.

Daten du har med en du har møtt på nettet kan være en stor skuffelse, siden personen du har lest om,snakket med på nettet, eller over telefonen kan være helt annerledes enn hva du forventet når du først møter dem. Sjenerte mennesker har en tendens til å gi opp etter kun en av disse.

Hva du kan forvente fra nett-datingNett-Dating = Andre dater utenom deg

I tradisjonell dating så er det ikke vanlig å ha mer enn en date om gangen, ikke diskret uansett. På nett-dating så vil du mest sannsynlig ha noen få potensielle kandidater som du kan jobbe med for å finne den beste «matchen». Du må tenke på dette og vite at det går begge veier. Ikke straff daten din hvis du finner ut at han eller henne har andre dater i horisonten. Hvis du er en god «match» så vil alle veier lede tilbake til deg.

Den første daten er aldri lik

Tradisjonelle dater involverer en rolig og varm atmosfære på en profesjonell måte. Kle seg riktig og få en fin reservasjon og lignende. På nett-dating kan dette være for pågående. En tradisjonell date involverer å gå ut med noen du allerede kjenner. En nett-date er det første møtet mellom to parter. På den måten så ønsker du ikke å skremme noen vekk med elegante middager eller tvungen hånd-holding.

Ikke skyld på uriktige bilder

Du vil finne ut at profilbildene til flesteparten har ikke så mye til felles med hvem de egentlig er. Noen ganger bruker folk bilder som er flere år gamle, og noen tar bilder i dårlig lys med vilje. Meste parten av tiden er ikke dårlige bilder menneskelig feil. Det er vanskelig å lese en person ut fra bilder generelt. Høyde, fødselsmerke, hårtap og andre ufullkommenheter kan ikke bli oppdaget bare ved å se på bilder, og mest sannsynlig vil du lage deg et bilde av hvordan personen ser ut i virkeligheten basert på bilde, dette kan bli en skuffelse når du først møter personen i virkeligheten.

Hva du kan forvente fra nett-datingVær utadvent

Hvis du ikke får et svar så fort som du skulle ønsket, ikke bli sint. Menn generelt er utolmodige og kvinner trenger mer å gå på før de tar kontakt med mennesker. Dette handler ikke om å være for fram-på eller frekk, det er bare slik vi mennesker oppfører oss. Vær utadvent og spør om en date med noen du har lyst til å bli bedre kjent med. Du kommer til å få mye respons fra mennesker du aldri kunne tenkt deg å gå ut med. Du er ikke tvungen til å gjøre noe, men hvis du har et hjerte så svar på en rolig måte. Hvis noen skriver til deg som du syntes er for gammel, tynn, fet, eller andre ting du ikke liker i en person, husk at det var noe de likte med deg. Noen fant deg interessant eller vakker, og det er et kompliment i tillegg til en liten trykk på selvtilliten din. Du skylder dem ingen forklaring på hvorfor du ikke er interessert, men det vil ikke ta livet ditt hvis du sender en liten takk for oppmerksomheten tilbake, og ønsker dem lykke til videre. Mange mennesker kjenner på en hyggelig avvisning og sette pris på svaret.

scroll up