facebook sporingskode
Online dating har blitt en enorm industri, og det ser ut som så og si alle har prøvd det minst en gang. Med en enkel smart telefon kan du enkelt møte hvem som helst, når som helst. Resultatet har for det meste vært positivt, og det har vært et økende antall forhold og giftemål siden nett-dating begynte å blomstre. Forhold som begynner på nettet har en tendens til å være mer vellykket enn de som treffes på andre måter, fordi partnerne har gjennomgått et slags filter før de treffer hverandre. Med dette i tankene, så  er det fortsatt en del mennesker som mangler riktig oppførsel når de dater på nett. Det er enkelte feil noen gjør når de dater på nett, noe som kan redusere sjansen din for å finne en partner. Det finnes mye informasjon på nettet om hvordan man skal finne en partner, men ikke så mye om hva du ikke burde gjøre. Vi har funnet frem de tre største feilene som blir gjort. Lær av disse feilene for å perfeksjonere søket ditt etter en ny partner.

Ikke Overse Ting Du Ikke Liker Med Personen

En av de største feilene menn gjør på nett-dating er å ignorerer trekk hos partneren som er en «deal braker». Verre enn det, så lager mange unnskyldninger til seg selv for å fortsatt holde kontakten. Nett-dating er et fantastisk redskap fordi du kan skrive ned nøyaktig hva du er ute etter, for så å søke etter en som passer kriteriene dine. Hvis du begynner å ignorere ting du ikke ønsker i et forhold fordi du liker utseende på profilbilde eller andre ting, så kan det hende forholdet ikke varer lenge. Feilene Menn Gjør På Nett-DatingFor eksempel, hvis du sier at du ikke ønsker en som røyker, så har du skrevet det av en grunn. Om det er fordi du nettopp har sluttet selv og ikke ønsker å falle tilbake, eller at du har hatt et tidligere forhold med en kjederøyker som ikke funket, du har dine grunner til å ikke være med en som er avhengig av sigaretter. Når du avslår disse tingene i søket ditt men allikevel velger å gå ut med en som røyker fordi hun er søt, så forsvinner håpet om å møte den rette jenta.

Løsning

Et vellykket forhold handler ikke bare om at dere liker utseende til hverandre. En måte du kan filtrere ut mennesker med dårlige trekk er å skrive hva du liker og ikke liker på profilen din. Hvis du er på en side som ikke har en slik funksjon så vær sikker på at du har lest hele profilen nøye før du skriver til personen. La oss si at du ikke ønsker et distanse-forhold. Hvis du ikke kikker nøye gjennom profilen så kan du ende opp med å prate med noen som bor langt unna. Noen ganger så kan disse trekkene forandres lett, for eksempel: Hvis de ikke liker røykere, og du holder på å slutte med sigaretten, så kan et slikt forhold faktisk hjelpe deg med dette problemet. Etter å ha vært på en date med en slik jente så kan det motivere deg til å prøve hardere for å fortsette å date henne. Hvis trekkene er små og har lite betydning så går det nok an å jobbe seg gjennom det, men alt viktig må ikke overses, derfor burde du alltid sjekke profilen etter slike trekk med en gang.

Søker Kun Etter Sex

Du burde kun nevne sex til en person hvis de har skrevet om det på profilen sin. Ellers så burde dette unngåes i samtaler. Hvis hun ikke har nevnt noe om sex på noen måter og du tar opp emne så vil du virke som ekkel. Feilene Menn Gjør På Nett-DatingHvis sex er din hovedprioritet istedenfor å starte et forhold og bli kjent med noen, så er det nettsider og apper eksklusivt for VMF forhold (Venner Med Fordeler). Nett-dating er for mennesker som ønsker å finne noen å knytte et forhold til både inne og ute av soverommet. Hvis alt du er ute etter er fysisk kontakt, så vær sikker på at du er på riktig nettside. Du kan lese mer om tilfeldige treff her hvis du liker slike ting.

Løsning

Med så mange muligheter tilgjengelig når det kommer til dating, så er det ekstremt lett å finne en side som gir deg det du leter etter. Hvis du kun er ute etter sex, så finnes det sider for akkurat det. Hvis du er ute etter et seriøst forhold, så må du få en kvinne interessert i deg. Noen menn tror at sjekke-replikker viser selvtillit, men sannheten er at de fleste kvinner tenker motsatt. Selvsagt så er kvinner også interessert i å prate om sex, de trenger bare å føle seg komfortabel nok med personen de diskuterer med. Noen ganger ser du etter et seriøst forhold, men dine seksuelle behov er like viktig. I dette tilfelle må du finne en fremgangsmåte som passer. For eksempel, det første og mest effektive du kan gjøre er å se gjennom profiler om noen som leter etter det samme som deg. Feilen som flest menn og kvinner gjør er at de tror nett-dating gir dem rett til å diskutere hva som helst. Du kan lese mer om det her. Dette er rett og slett ikke sant – når var sist gang du gikk rett opp til noen på en bar og begynte å snakke om sex? Først når du begynner å bli kjent med personen du prater med, vil dere føle dere mer komfortabel med hverandre, og det er da du kan begynne å prate om mer personlige ting sammen.

Bli Frustrert av Avvisning

Feilene Menn Gjør På Nett-DatingMenn og kvinner har kanskje helt forskjellig holdning til hvordan avvisning skal bli håndtert. Kvinner foretrekker å få en kort melding om avvisningen, mens menn heller ikke ønsker noe svar i det hele tatt, selv om det ofte er motsatt av  det som skjer. Menn ignorerer meldinger fra kvinner de ikke er interessert i, mens kvinner sender meldinger som menn ikke ønsker å lese. Trist nok, så er det en liten prosent av mennesker på dating sider som sender ekle meldinger etter å ha blitt avvist. Ikke bare føles det ille for kvinnen som mottar meldingen, men i disse dager kan det fort være at meldingene havner på sosiale medier. I tillegg så liker ikke menn å bli ignorert, dette gjør nett dating skummelt for kvinner. Hvis de svarer så kan kvinnen gjennomgå en lang remse med fornærmelser og ekle meldinger. Når de isteden velger å overse meldinger blir de sett på som frekke. I slike situasjoner så vurderer kvinner rett og slett bare å dropp nett-dating helt.

Løsningen

Det vil alltid være en sjanse for at du blir avvist. Det er ingenting du kan gjøre med det, men du kan kontrollere reaksjonen din til det. Selvfølgelig kan avvisning skade selvtilliten din, men de er absolutt ingen grunn til å la en avvisning gå innpå deg. Ja det er bedre å vite at jenter er interessert i deg fra begynnelsen, istedenfor å gå på flere dater for så å finne ut at hun ikke var interessert i det hele tatt, ikke sant? I tillegg til dette så handler ikke alle avvisninger om individer, heller om situasjonen, som at en har liten tid til å drive med dating for øyeblikket, eller at det har oppstått en situasjon i familien. Hvis du ikke får noen respons i det hele tatt, så kan du bare sende en ekstra melding. Hvis det ikke kommer noe svar etter dette så hopp over til neste kvinne. Ikke dvel over noen du ikke får svar fra. Til slutt, Vi har ingen ide om hvilken situasjon andre mennesker er i, så vi har ingen rett til å dømme dem eller fornærme dem hvis de avviser oss. Hvorfor ikke la tvilen komme til gode ved å ta lærdom av avvisningen? Det er faktisk mye bedre. Det er faktisk enkelt og greit og du kan bevege deg videre istedenfor å bli offer for en nett-dating scam.

Oppsummering

Du må gjøre et valg. Vil du irritere deg over meldingene du mottar uten å ha kontroll over? Eller vil du fokusere på det du kan kontroll. Unngå å gjøre feilene over, og det kan faktisk hende du møter den ene spesielle på den riktige måten!  

scroll up