facebook sporingskode

Når mennesker først trer inn i nett-dating verden, så har de et litt feilaktig syn på at det skal være lettere en vanlig dating. Sannheten er at nett-dating kan være like komplisert når du møter noen for første gang. Har har vi skrevet ned noen tips som vil gjøre dette litt enklere for deg. Tusenvis av mennesker som har møttes på nettet blir gift hvert år, og ved å bruke våre tips kan du også kanskje klatre ett hakk nærmere den magiske dagen. Vi vil vise deg hvordan du setter opp profilen for både menn og kvinner, hvilke steg du burde ta, og hvordan du skal havne på din første date. For ikke å snakke mer om det, la oss fortsette.

Profil

Din nett-dating profil er din annonse, så hvis du ikke er interessert i det hele tatt vil det ikke være mye interessant på siden din, av den grunn burde du heller skrive en liten historie om deg selv istedenfor å bare liste opp interessene dine. Med millioner av mennesker som bruker nett-dating så er det en høy andel som bare lister enkelte nøkkelord om interessene sine, dette fungerer ikke nå til dags. Istedenfor å skrive «jeg liker sport» så skriv heller «jeg er med på «xxx» laget».

Du burde alltid være ærlig i profilen din uten å bruke sarkasme, sarkasme hører ikke hjemme på nettet. Uten kroppsspråk og tone på nettet så er det vanskelig å skille sarkasme fra oppriktighet, da er det kanskje best å vente med det til dere møtes ansikt til ansikt. Hvis du har skrevet noe som kan risikeres å bli tatt på feil måte, så er det tryggere å bare fjerne det helt og skrive noe annet.

Enkel guide til nett-datingBilde

når du først registrerer deg på en nett-dating plattform så blir mesteparten av tiden brukt på å se på profilbilder. Vi bruker flere timer på å lete etter det riktige bilde og spør venner hvilket som ser best ut. Hvis du ikke har et profilbilde så vil du få veldig mye mindre respons på profilen din. Når medlemmer vet om nettkriminalitet så vil de fleste ignorere melding fra noen uten profilbilde.

Når du skal velge bilde, så er det første du burde huske at du bør unngå gruppebilder, siden mennesker ikke har lyst til å gjette hvem du er på bilde. I tillegg kan det hende noen spør om dine venner/venninner i bilde er single. Alltid pass på å smile, og fokuset er kun på deg. Så lenge du har et slikt bilde på plass, så kan du legge til et par ekstra bilder med andre mennesker og folk vil kunne kjenne deg igjen. Hvis du vil vise selvtillit så legg med et bilde der du viser hele kroppen. Det er også foreslått at du laster opp vanlige bilder, men «selfies» kan også ha en positiv effekt. Bilder tatt med mobilkamera kan hjelpe med at andre føler seg nærmere deg, det viser også at du ikke er altfor seriøs.

Enkel guide til nett-datingSend meldinger

Den fine tingen med nett-dating er at kjønnsroller er tatt helt bort, og kvinner sender meldinger til menn like mye som menn sender til kvinner. Men, den første meldingen burde være bra fra begge parter. Når det kommer til  å øke sjansen for svar burde du alltid nevne profilen deres i meldingen. En ny studie viser at det var tre hovedsetninger som økte sjansen for å få svar- «la du merke til det?» og «god smak». Det å komplimentere noens fysikk kan virke litt kleint, men å komplimentere noe de har skrevet ser ut til å virke begge veier.

Etter dette så dukket det opp enda en ting, lengden på meldingen din. Noen mennesker velger å skrive i ti minutter, mens andre bare bruker et par sekunder. Det er viktig å huske at dette er bare en åpningsmelding, du trenger ikke skrive hele livshistorien din. Studier viser at 200 bokstaver er mest riktig. Den foreslår også at lengre melding vil reduserer sjansen din for svar.

Flere meldinger

Selv om du ikke ville pratet med to mennesker samtidig i en bar, så er nett-dating ganske annerledes. Øk sjansen for å treffe på riktig ved å snakke med flere samtidig. Mange dating sider har flere tusen brukere, og det finnes ingen regler som sier at du ikke kan prate med flere samtidig. Du øker bare sjansen til å finne noen du kan knytte bånd til. Men når det kommer til dating og når ting begynner å bli mer seriøst så burde du ta en pause fra meldingene. Men frem til da så er det bare du som setter dine egne grenser.

Ikke spill eller lat som

Du burde aldri spille eller late som, fordi de vil bare finne en annen. Husk, den andre parten har mest sannsynlig en dialog i gang med flere andre, og hvis du leker overlegen så kan det hende du taper en potensiell date. Nett-dating kan fremheve sjalusi så hvis du virkelig liker noen så si ifra før noen andre gjør det.

Med det sagt, så er det fortsatt en grense på hvor mange ganger du burde skrive til noen. Hvis du ikke har mottatt et svar på den første meldingen så kan du skrive en oppfølger, fordi de har gått glipp av den første ( eller ikke hatt tid til å svare). Men, hvis du ikke får svar på den andre meldingen så gi opp og gå til nestemann.

Ta det neste steget

Å sende melding på nettet kan være gøy, men hvis du holder deg til det for lenge så vil gnisten forsvinne, og møtet vil ikke skje. En god test på kjemien kan være å prate over telefonen før et potensielt møte. Hvis du ikke ønsker å gi vekk nummeret ditt så spør om du kan ringe dem. Telefonsamtaler kan være litt kleint, men ikke så kleint som det ville vært å møte personen ansikt til ansikt, så hvis det ikke er noe kjemi over telefonen, så vil det mest sannsynlig ikke være noe personlig heller. Hvis dere begge hadde det gøy med å prate over telefonen så kan du ta det neste steget og spørre dem ut på en date.

Enkel guide til nett-datingFørste date

Når du først har begynt å prate med noen, snakket over telefonen og funnet ut at dere hadde god kjemi, så burde du prøve å sette opp den perfekte første daten. Vanligvis kan du legge merke til hvor interessert den andre personen er, og du kan velge å møte til lunsj eller middag. Det er positive og negative sider med begge disse valgene, fordi lunsj kan bli veldig kort, og ikke lang nok tid til å diskutere det dere vil prate om. Middag kan bli for lang hvis personen ikke er den du trodde det var. Når det kommer til det siste så hender det at noen bruker falske eller redigerte profilbilder, og du har all rett til å være høflig og avslutte daten tidlig ved denne anledningen.

Eksklusivitet

Etter en vellykket første, andre eller tredje date så føler du deg kanskje klar for å gi opp nett-dating for å fokusere på den nye personen. Men, føler de det samme? Den eneste måten du kan finne ut av dette på er å spørre. Frem til da vil dere begge være usikre. Hvis de er klare kan dere begge gå videre og prøve. Hvis de ikke er det så er du fri til å prate med andre personer.

Avslutte forhold

Selv om forholdet startet på nettet eller i virkeligheten så er reglene for et brudd det samme. Selv om det frister å gå for epost løsningen, så burde du alltid behandle folk med respekt og enten ringe eller si ifra ansikt til ansikt. Du burde alltid behandle folk slik du vil bli behandlet selv.

Enkel guide til nett-datingVær sikker

Gjennom alle stegene listet over, det viktigste du kan gjøre er å holde deg trygg. Dette inkluderer: ikke gi ut personlig informasjon, ikke gi ut økonomisk informasjon, møt på offentlige plasser, si ifra til venner før du går på date osv. Hvis du vil føle deg enda tryggere så kan du spørre en venn om å følge etter. De trenger ikke sitte ved siden av deg og følge med, bare at de holder seg innenfor synsvidde og ha klare signaler for bra og dårlig. Sist, hvis daten varer lengre enn forventet, husk å si ifra til venner eller familie.

Tålmodighet er nøkkelen

Når det kommer til nett-dating, så finner enkelte kjærlighet ved første forsøk, mens andre bruker år på å finne den rette. Dette er hvorfor du må være tålmodig, og gi alle en sjanse. Du føler deg kanskje ikke interessert i noen med en gang, men det kan hende at de bare er litt sjenert. Gi dem tid til å komme ut av skallet sitt, og det kan hende at dere har mer til felles enn du trodde

Vit hvor du skal lete

Vi har listet opp noen av de mest populære nett-dating sidene her. Alle disse sidene har en stor brukergruppe, og du burde klare å finne noen så lenge du husker tipsene vi har gått gjennom her. Hold deg selvsikker!

Med over 20 millioner brukere er Match en av de mest populære sidene på nettet. Som et resultat av dette er det beregnet at over en kvart million mennesker finner kjærligheten på denne siden hvert år.

Denne siden bruker sammenlignings-spørsmål  for å hjelpe brukere til å finne felles interesser, eHarmony sikter til de som ser etter et langt og seriøst forhold, og beskytter personlig informasjon ved å bruke sin egen epost og telefon system.

Perfectmatch inkluderer en personlighetstest gratis før du må betale for å bruke resten av sidens funksjoner. Helhetlig så passer denne siden for de litt eldre som ønsker å slå seg til ro.

Alt du trenger for å bli med på denne gratis datingsiden er en Yahoo! Epost konto. Så fort du har registrert den vil du ha tilgang til mange funksjoner, inkludert måter å chatte med hverandre.

Enkel guide til nett-datingHer kan du sammenligne profilen din med andre mens du tester en av deres mange funksjoner. OkCupid driver nett-dating, sosialt nettverk og sammenlignings-test.

anskje en av de mest populære dating sidene i verden for den jødiske folkegruppen, og det er en flott plass å kommunisere uansett om du er ute etter venner eller en date. I tillegg til dette så har de også en del arrangementer for single jøder.

scroll up