facebook sporingskode
Det er viktig å være forberedt på så og si alt når du er på en date, spesielt hvis det er første gang du møter personen gjennom nett-dating. En liten feil kan få deg til å miste muligheten, eller verre, fange deg i et forhold du ikke kommer deg ut av. Ta hensyn til følgende fem tips for å overleve kampen om nett-dating.

Ha munnpastiller tilgjengelig!

Hvis du hadde et krydret måltid under middagen, så er det ingen som vil komme i nærheten av ansiktet ditt. Ha alltid noen friske pastiller eller munnspray tilgjengelig. Ikke typen som skal tygges eller tyggegummi, det er sett på som uhøflig  når du møter noen for første gang.

Sikkerhet først!

Forberedelse møter mulighet. Ta med kondomer på daten. Bare ikke ha dem i lommeboken, siden de lett kan bli ødelagt der. Vi vet jo ikke om du kunne dulte borti et one night stand eller driver med casual dating.

Planlegg på forhånd

Hvis du ikke har planer for kvelden på forhånd så kan daten bli kaotisk. Ikke ta det på sparket, selv om noe spontant skjer som du ikke kan si nei til, som for eksempel å gå forbi et sted der favoritt-bandet ditt spiller. Når du planlegger hvor du skal så vet du hvor du finner ting. Samtaler burde være spontane, men daten’s plassering og tidspunkt burde ikke være det. Siden begge parter vil utvikle noen forventninger om daten og hverandre. Det er bedre å være forberedt og smart. Du kan også lese mer om det her hvis du er kvinne og vil vite mer.

Dating Tips for MennGå i riktige klær

Kle deg tilfeldig, men med kvalitetsklær. Ikke bruk klær du ville gått i om du var ute sammen med venner, kle deg for riktig for daten for å vise at du har lagt i litt ekstra i kvelden. Velg en ren dressbukse og stryk skjorten. Kvinner har en tendens til å kle seg lett for kvelden, som betyr at de kan lett bli kalde. Ha med en tynn genser i bilen for slike situasjoner. Kanskje til og med en paraply også. Les mer om generelle tips for menn og kvinner som skal møte sin nett-date her.

Planlegg en telefonsamtale

Hvis du er på en forferdelig date – kanskje med den som ikke slutter å prate om sin ex – så vurder å stikke av. Planlegg i forveien med en venn som kan ringe deg opp i daten. På den måten så har du en unnskyldning til å reise når han/hun ringer deg. Hvis du er på en dårlig date så kan den telefonen være en livredder. Spill overrasket på telefonen og unnskyld deg for å måtte reise, betal regningen og løp!

scroll up